Lördag- Ny video

Hej! Hur mår ni?

Idag är det lördag och det har varit dåligt väder hela dagen, tog en dusch tidigare idag och det känns ju så skönt. Annars har jag uppdaterat min youtubekanal. Annars har jag och pojkvännen bara varit hemma. Skönt med lugna dagar med. Igår skickade jag in mitt andra prov och uppdrag till läraren. Kändes helt okej på provet och uppdraget känns bra att jag lyckades förklara en hel del. Så idag har jag bara tagit det lugnt. Jag blir ju så himla osäker när det dags. Det tar verkligen energi av mig.

Annars har det inte hänt så mycket idag har bara uppdaterat youtube, tagit mig en skön dusch tidigare. Ni får gärna kolla på videon och sedan dela vidare vore så fint och snällt. Just nu håller pojkvännen på med maten så snart blir det mat. Ikväll blir det köttbullar och stuvade makaroner. Det ska bli så gott. 😍 Sedn blir det film kväll ikväll det blir mysigt det. Så medan han lagar mat nu bloggar jag och skriver matlista. Hoppas ni får en underbar lördag.

Kram/Amanda

14 reaktioner på ”Lördag- Ny video

  1. Ja, det har verkligen varit grått och känts som riktig höst idag 🍁 Vad bra att du är färdig med ditt uppdrag, du jobbar på bra 😊 Och sedan orkar du läsa vanliga böcker också, det är bra gjort 👍🏻 Vilken god mat ni ska äta ikväll. Hoppas ni får en mysig kväll du och killen 🥰

    Gillad av 1 person

  2. Låter som en skön dag! Jag hoppas på en slapp och skön söndag för egen del. Håller på med en bok som jag inte riktigt vet om jag gillar eller ej… Vill läsa vidare, men den är lite seg. Vet inte vad det är som gör att vi liksom inte klickar helt, boken och jag 🙂

    Gillad av 1 person

  3. Låter som att du har haft en skön dag och bara tagit det lugnt Sådana dagar är härliga 🙂 Ska kika in dina dina nya Youtube Vidios 🙂 hoppas du får en fin söndag 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s