En bra torsdag

Hej!
Hur mår ni?

Idag har varit en bra dag, gick upp runt halv 10 då jag skulle till tandläkaren. Jag har aldrig gillat tandläkaren. Det ger mig alltid ångest över att gå dit. Både nu som vuxen men även som barn. Jag ska dock dit imorgon igen för att ta bort tandsten. 8:55 har jag tid så blir att lägga sig snart. Eller ja försöka. Efter tandläkaren gick jag hem till farmor och farfar. Fick lite kaffe och så sedan pratade vi lite och jag provade fleecetröjan hon gör till mig. Den är snart klar. Fick även lunch där. Blev lax och mos med kall sås. SÅ gott var det.😍 Åt även lax igår till middag så har ätit lax 2 gånger denna vecka. Kom hem efter 2 och har bara tagit det lugnt hemma sedan. Jag tycker om att vara social. Men jag blir trött av att vara det så jag somnade på soffan ett tag.

Efter att jag hade vilat så satte jag mig och skrev ett tidsinställt inlägg och sedan tog jag fram kebabkött. Kokade ris och stekte kebabkött och hade i en Thaisås som bara vara att värma tillsammans med köttet i stekpannan. Riktigt gott och gav även lite hetta. Ska absolut köpa de igen. Thaigrytan/såsen var på burk. Finns på Ica att köpa. Enkelt och gott. När man inte riktigt orkar laga mat men vill göra lite matlagning. (burken heter Grytbas Thai panaeng curry mild) Efter maten så tog jag mig en skön dusch kändes så skönt att ta en dusch. Nu ska jag snart sova men blir nog vaken en stund till. Men känner mig avslappnad nu efter duschen. Hoppas ni har haft en bra dag imorgon är det fredag igen!
Kram/Amanda

16 reaktioner på ”En bra torsdag

  1. Vi åt kebab och ris vi med igår =) fast din mat såg godare ut än våran haha .. Härligt att du har tagit bort tandsten det skulle jag med behöva men jag är så tandläkarrädd usch vilken mardröm =(

    Gillad av 1 person

  2. Jag är ju förvisso färgad och ser inte faran i att gå till tandläkaren då det bara är ett tecken på att man får hjälp för att få långvariga tänder. Men vet att många är rädda för det, hoppas att det går bra

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s