Lugn fredag med plugg

Hej! Hur mår ni?
Jag mår bra, igår blev det inget bloggande. Tog det mest lugnt och bara var hemma. Jag var ju även till tandläkaren på morgonen och tog bort tandsten men annars var jag hemma. Jag somnade om när jag kom hem då jag inte skulle äta eller dricka på en timme. Men det gick bra hos tandläkaren och ta bort tandstenen. På kvällen pluggade jag lite och läste lite. Så såg min fredag ut och jag la även upp en ny video länkar den här nere👇

Idag har jag bara tagit det lugnt en stund. Sedan runt 3 så åkte jag och min kontaktperson till Västerås och shoppade lite. Blev en ny ridhjälm oh sedan ett par ridbyxor, ska nämligen börja rida igen på ett nytt ställe. Ser verkligen fram emot det. Så nu har jag nyligen kommit hem eller ganska precis. Det har regnat hela dagen. Så tråkigt, nu blir det att vila lite. Haft en bra dag men nu är jag lite trött efter alla intryck. Har även tagit fram falukorv som jag tänkte äta till middag senare men nu blir det att vila lite. Man blir verkligen inte piggare av detta regniga vädret som har varit idag. Tänkte plugga lite ikväll med men vila lite först. Men jag är så nöjd med min eftermiddag trots att jag är lite trött nu. Att åka iväg i två timmar är skönt ibland. Men nu ska jag mysa ner mig i soffan lite grann.

Kram/Amanda

24 reaktioner på ”Lugn fredag med plugg

 1. Ibland behöver man lite pauser från skrivandet. Ta den extra tiden på sig själv. Glad att få läsa dina uppdateringar! Skönt även att höra att det gick bra med att få bort tandstenen. Gör alltid så ont på mig och verkligen avskyr att gå till tandläkaren.

  Gillad av 1 person

 2. Vad bra att det gick bra hos tandläkaren. Ta bort tandsten är ingen hit. Men måste göras. Jag får ta det bort varje gång.

  Så trevligt att du var här i storstaden 🙂. Vad kul att du ska börja rida! 😀
  Har du ridit innan?
  Jag har med haft dom tankarna. Då jag red häst mellan att jag var 3-12 år. Men det kostar med saker man ska ha. Tyvärr.

  Ha det så bra! 🤗

  Gillad av 1 person

  • Det är ju som du säger att det är bara att göra det trots att det inte är kul.
   Jag har ridit från och till hela mitt liv så jag är nog en hästtjej skulle jag säga😍

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s