Söndag och sista provet gjort

Hej!
Hur mår ni?

Jag mår bra, idag har det varit en lugn söndag och varit mycket fokus på plugg. Då provet och uppdraget skulle in idag. Jag har suttit med det på eftermiddagen och runt halv 4 var allt inskickat. Provet gick bra och denna gången fick jag alla rätt. Jag är SÅ stolt. Det är då man ser att det är bra att plugga lite varje dag. Satt med prov och uppdraget i 2h och när det var klart unnade jag mig kaffe och två mackor med ost och gurka på. SÅ gott. Sedan så nappade jag i soffan det var jag värd.

Nu på kvällen har jag bara tagit det lugnt. Pratade med pojkvännen och fixat middag och diskat och lyssnat en hel del på ljudbok under dagen. Nu på kvällen så tror jag att jag ska sätta mig och läsa i den fysiska boken när plugget är klart. Jag har även hunnit svara på en del kommentarer så nu är bara gårdagens inlägg kvar. TACK till alla fina kommentarer. Eller om jag ska lyssna klart på ljudboken. Har ca 1h kvar bara. Men på onsdag då har jag min examination. Har redan drömt om det. 😂

Detta är den fysiska boken jag håller på med nu. Detta är 4:de delen i Axel Steen serien som jag har fått som recensionsexemplar av bokförlaget polaris. Nu när allt är inskickat så tänker jag nog unna mig lite vanlig läsning.. Läste inget igår då jag inte riktigt har haft varken ork eller ro men nu ikväll. 😍Jag har även pratat om denna i min senaste video. Så jag ska nog läsa lite i denna nu när jag har fått mer ro i kroppen. Men jag älskar verkligen känslan av att läsa och hålla i en fysisk bok. Och speciellt när man har ro. 😍Hoppas eran kväll har varit bra.

Kram/Amanda

16 reaktioner på ”Söndag och sista provet gjort

 1. Så kul med provet, välförtjänt. Grattis!
  Skönt med en lugnare söndag, det är lite så det ska vara. Håller med sig om boken, det är en viss känsla med en riktig bok.

  Gillad av 1 person

 2. Åh grattis till alla rätt på provet! Toppenbra jobbat!😄 Ja när det gäller att plugga så håller jag med dig om att det är bättre att plugga lite varje dag.
  När det gäller att läsa böcker så vill jag också hålla i en pappersbok. Det är ett mysigt och trivsamt sätt att läsa😊

  Gillad av 1 person

 3. Härligt med provet!! Grymt bra jobbat! Jag tror med på det där att plugga lite då och då! Känns som att man orkar ta in information bättre då, än att sitta flera timmar i sträck och plugga! Så helt rätt i min mening! 🙂 Hoppas allt är bra med dig! Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s