Tvättstugan och mat på kvällen

Hej!
Hur mår ni?

Igår bloggade jag inget. Hade inte riktigt tid, vi hjälptes åt med tvätten men innan tvättstugan så tog jag mig en dusch då vi skulle ut och äta på kvällen. Men mellan 15:00-19:00 så var det dags att tvätta och det känns så skönt att få det gjort. Fick även till disken innan det var dags att göra sig redo att åka.

Det var väldigt fint där på restaurangen. Jag hade bokat bord till oss vid halv 9 så blev sen middag men sedan hade vi även tvättstugan till sent så ibland får det bli så. Vi tog förrätt och varmrätt. Vi tog varsin svamptoast och sedan 2 st oxfilé plankstek med baconlindad sparris och solrostorkade tomater. Det var jättegott verkligen. Och jag läste någonstans att deras plankstek är en riktigt bra rätt. Och ja både jag och pojkvännen tyckte det var så gott. Och även förrätten. 😍 Blev tyvärr ingen efterrätt för det fanns det inte plats för.

bild lånad från findie.se

Bild lånad från https://findie.se/guide/fem-ratter-man-maste-testa-pa-nya-di-spagna-vasteras/
Eftersom jag inte tog någon/några bilder så lånar jag denna bild. Vi tog oxfilé plankstek. Tror inte det är den köttbiten på bilden. men annars var det likadant som på bilden. Riktigt gott var det. Och håller med att detta är en rätt man måste testa. Restaurangen vi var på heter Piazza Di Spagna och ligger på Vasagatan i Västerås. Vi hade det jättetrevligt och mysigt. Och personalen var riktigt trevliga. Rekommenderar verkligen den restaurangen . Om man är i Västerås och vill äta italiensk mat så då tipsar jag om Piazza Di Spagna. Lovar att nästa gång ta egna bilder. Ville mest bara njuta av att få vara ute pojkvännen och ge oss tid. Men man går inte därifrån hungrig 😍

Kram/Amanda

26 reaktioner på ”Tvättstugan och mat på kvällen

  1. Va skönt o hinna med en massa 😀 Älskar då allt flyter på så 😀 Gott med oxfilé asså de va hundra år sedan minst som jag åt de 😀 Va fin du är gumman kram

    Gillad av 1 person

  2. Men å vad mysigt att gå ut och äta, låter som ni åt riktigt gott. Ja trerätters får man sällan plats med, men god förrätt
    Och varmrätt är ju perfekt. Hoppas ni hade en jätte härlig kväll.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s