En sån där dag…

Hej!
Hur mår ni?

Jag mår bra, idag har varit en sån där bra dag trots att jag vaknade tidigt och inte kunde somna om. Så istället så låg jag i sängen och läste. Låg och läste från 9 fram till 11 ungefär. Känner mig så produktiv samtidigt som det är så mysigt att ligga i sängen och läsa en bok. Borde verkligen försöka vakna tidigt oftare så man kan börja morgonen med att läsa. Men tycker det är lika mysigt att läsa på kvällen som jag oftast gör. Nu har jag kommit halvvägs in i boken om inte lite mer. Borde verkligen ta mig tiden mer att läsa längre, och strunta i vad klockan blir och hur länge jag har läst.
Annars så har dagen varit lugn och skön efter att jag hade läst några timmar så gjorde jag lite starkt kaffe till oss. Och sedan har jag mest umgåtts med pojkvännen min.

Men självklart har jag gjort lite nytta också. Vi har hjälpts åt med disken en del idag. Men ikväll var det jag som stod för middagen. Igår var det pojkvännen och idag jag. Igår blev det kycklinggryta med ris. (Älskar hans grytor.) Och idag korvstroganoff med pasta. Jag blev verkligen nöjd med maten och pojkvännen tog om och åt. Så den blev helt klart godkänd och uppskattad😍Korvstroganoff är ju en av mina favoriträtter. Korvstroganoffen blev det lite sting i och det tycker vi båda om. Jag tycker om stark mat det är så gott. Hoppas er lördag har varit bra. Jag är helt klart nöjd med min dag. Har haft en riktig mysdag med både läsning och någon jag tycker om. Det är riktigt bra dagar. Jag har njutit. 😍

Kram/Amanda

15 reaktioner på ”En sån där dag…

 1. Att börja dagen med en bok är min idealstart. Händer dessvärre inte så ofta att jag inleder så, men borde helt klart bli bättre på det. Vilken bok läser du? Jag läser Där kräftorna sjunger för tillfället. En sån fantastisk berättelse!

  Gilla

 2. Älskar Korvstroganoff oxå. Minnen av min barndom och min pappa. Skönt att bara ha såna dagar och ändå få något gjort

  Gilla

 3. Låter som en riktigt härlig dag. Jag tycker också om att ligga och läsa på morgonen men blir väldigt sällan då jag oftast ger mig iväg tidigt eller för att jag inte vill väcka maken.
  Både kycklinggryta och korvstroganof är favoriträtter

  Gilla

 4. Så bra att man kan komplettera varandra i hemmet dvs turas om 🙂 Jag kör disken o tvätten osv å sambon lagar maten o mekar med min bil 😀 Va gott med korvstroganoff men har aldrig testat med pasta jag kör antingen med potatis eller med ris mums

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s