Måndag och ridit ute

Hej!
Hur mår ni?
Jag mår fint. Igår så blev det en lugn dag hemma. Behövde sova ut och det gjorde jag. När vi sedan gick upp så gjorde pojkvännen frukost och det blev varma mackor. Det är ju så gott och man borde äta det oftare. Gott blev det iaf. Även han gjorde middagen igår. Nu har åkt precis. Han ska iväg och jobba och nu känns det allt lite tomt. Men ändå härligt sedan när han kommer hem nästa gång.

Idag har jag själv varit iväg en stund. Idag har jag varit och ridit igen och denna gången så har jag bytt ridskola. Och det känns verkligen så skönt. Tror verkligen detta kommer bli bra. Dom verkligen brinner för sina hästar.

Denna lilla fina häst fick jag rida på idag. Så härligt och roligt. Det bästa av allt är ju att jag fick rida utomhus i solen. Det är så mysigt att rida ute, jag njöt verkligen av solen och såklart ridturen med. Men solen så härligt.😍 Nästa gång jag ska rida är om två veckor och det ser jag fram emot. Nu ska jag göra mig lite kaffe tror jag och sedan antingen läsa lite eller lyssna på ljudbok. Disken tog pojkvännen om så det behövs inte. Men vad det blir till middag får vi se. Jag har lite rester från igår så kanske blir det.
Såg att det var många som frågade vad för bok jag läser just nu och just nu läser jag en recensionsexemplar som jag har fått av bokförlaget polaris. Boken heter ”Aisha” och är skriven av Jesper Stein. Det är 4:de boken i en serie. Det kommer en bokrecension längre fram. 😉

Såhär ser boken ut

Jag har iaf haft en bra start. Måndag och det är fint väder ute och jag har ridit😍 Bra start.

Kram/Amanda

20 reaktioner på ”Måndag och ridit ute

  1. Det må jag säga var en toppenstart på veckan! Att ge sig ut och rida i solen är ju bland det bästa som finns! Hästen är jättesöt. Varma mackor lät inte heller så dumt! Jag tycker såna är så goda men gör dom för sällan😊

    Gillad av 1 person

  2. Varma mackor var längesen jag åt. Det är ju verkligen så gott. Söt häst. Nu har jag aldrig varit en hästtjej, men mina barn har ridit en hel del, så visst har jag hängt i stallet.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s