Tisdag och ny video

Hej!
Hur mår ni?
Med mig är det bra, igår så var det väldigt fint väder. Hann vara ute och rida i solen och ta en liten promenad. Medan idag så regnar det. Tror tillochmed det kan vara snöblandat regn. Dock är det inge snö på marken men det regnar. Men tänkte vi skulle prata om något annat än det tråkiga regnet. Igår kväll så la jag upp en ny video på youtube. Så här i halloween månad tycker jag det är en passande video. 👇

Vad passar inte bättre än att prata om böcker av Stephen King som jag vill ha och vill läsa. Så det satt jag med och jag satt även och redigerade en vlogg sen som kommer upp. Känner mig riktigt duktig som redigerade två videor igår kväll. Men jag var verkligen helt slut igår kväll. Tror verkligen att jag blev lite slut av att rida igår hehe. Men kul var det. Idag har man lite träningsvärk. Men kolla gärna in videon och ni får mer än gärna dela vidare.

Annars idag. Nu när jag skriver detta sitter jag med en kopp kaffe, behövs verkligen för att vakna till då det är så mörkt ute. Om någon timme så blir det lite städning har redan plockat in lite disk så snart blir det dammsugning. Ska även försöka svara på kommentarer.
Kram/Amanda

20 reaktioner på ”Tisdag och ny video

 1. Snöblandat regn ? här har det bara regnat och jag har bara varit ute en stund i detta tråkiga väder men tyvärr måsta jag ut i det igen en stund men annars har jag bara varit hemma i värmen =) ha en bra fortsatt tisdag =)

  Gillad av 1 person

 2. Har nog aldrig läst någon Stephen King bok faktiskt. Gillar ju inte direkt skräck, även om jag läst en del psykologiska thrillrar som också kan vara rejält otäcka.
  Hoppas att det dröjer innan det kommer någon snö här nere i söder…

  Gillad av 1 person

 3. Tycker inte om regn eller snö blandat regn – då föredrar ja hellre snö kaos liksom för de är så friskare o skönare ute då de snöar plus de blir ljusare 🙂 Åhh ja älskar Stephen king både filmerna o böckerna hade as många böcker av honom innan branden 😀

  Gillad av 1 person

  • Nej det gör inte jag heller precis som du så föredrar jag att det snöar ordentligt för då blir det ju ljusare och finare. Vad kul att du också gillar hans böcker och filmer😊

   Gilla

 4. Så skönt att ha varit ute och ridit igen, kan förstå att du har en del träningsvärk idag då. Jag har inte läst så mycket av stephen king – jurtjykogården förstås och någon mer tror jag…men det var mycket länge sedan

  Gillad av 1 person

 5. I tonåren var jsg besatt i att läsa Stephen King och ville h all böckerna. Pappa hade en lista i plånboken vilka jag saknade om han fick för sig att handla en bok till mig.
  Nu var det längesedan jag läste hans böcker
  Kram Kajsa

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s