En lugn onsdag

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, jag har haft en lugn onsdag som rubriken säger. Jag har hunnit svara på era fina kommentarer. Så nu ligger jag i fas med dem. Känns så bra i mitt hjärta och jag blir så glad och tacksam över alla era fina kommentarer❤ Efter det tog jag mig faktiskt ut. Jag var iväg till Ica och handlade. Det har ju regnat hela dagen men som tur var så regnade det inte när jag gick. Bara blåste lite. Så tur jag väntade så jag slapp regnet. Nu har jag fyllt frysen lite och har mat hemma. Nu har jag precis ätit mat.

Det blev korv med bröd till middag som ni ser. Riktigt gott var det. Och när jag var på Ica så såg jag att de hade fått in julmust så köpte såklart det😂Så ikväll har jag druckit julmust för första gången i år. Gott var det. Har ni redan druckit julmust eller väntar ni? Kan dock tycka att de är lite tidigt med jul grejer men samtidigt tycker jag julmust är gott. Resten av kvällen nu blir lugn. Jag ska ta mig en dusch innan jag lägger mig men annars blir det inte så mycket mer. Blir en lugn kväll.

Förresten ni har väl inte glömt att kolla in min senaste video. Kolla in den 👇

Kram/Amanda

10 reaktioner på ”En lugn onsdag

  1. Jag har inte hunnit dricka än men jag tror jag väntar lite tycker det är lite tidigt nu att dricka julmust .
    Härligt att du slapp regnet när du gick ut och handla 😊..
    Korv med bröd kan vara gott ibland men väldigt lätt att göra

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s