Fredag och Lördag

Hej!
Hur mår ni?
Med mig är det bra, igår var det som sagt fredag och äntligen sol! Jag tog mig ut. Tog mig till biblioteket och även var och handlade sånt jag hade glömt sist tidigare på kvällen. Var så skönt att få komma ut i solen. Hela veckan har det varit grått och regnigt så var skönt med sol. På kvällen kollade jag på film på Cmore. The prodigy hette den och är en skräckfilm. Var riktigt bra enligt mig. Blev även hamburgare på kvällen innan jag kollade på film

Riktigt god middag blev det igår med lite sallad till och sedan film. Riktig mysig start för helgen. Idag har jag bara tagit det lugnt. Vaknade och läste lite grann innan jag gick upp och tog en dusch. Sedan har jag bara suttit i soffan och dels läst och sedan redigerat lite videor som ska upp på youtube. En vlogg och en mathaul. Har du inte sett min senaste video länkar jag den här nere 👇

Det är även en vlogg det. Så har du inte sett den kolla gärna in den. Som sagt det skulle betyda jättemycket om ni tittar och vet att många älskar vloggar så hoppas ni tycker om den. Resten av kvällen nu får vi se. Har jobbat lite med redigering och så så nu blir det en lugn kväll. Känns skönt att ha redigerat klart 2 videor så det redan är gjort. Nu ska jag snart laga mat och sedan blir det en lugn kväll. Det har regnat idag så blir kanske en till film eller att jag fortsätter och läser i boken ikväll. Så för att berätta hur mina två dagar har varit så har dom varit bra men lugna och igår fick jag lite sol på mig. Härligt!
Kram/Amanda

20 reaktioner på ”Fredag och Lördag

  1. Här har det varit helt okej väder nästan hela veckan, så tacksam för det när man hör att det är tråk väder på så många andra håll. Igår skulle regnet ösa ner men solen vart framme så jag hann med massor också. Men just idag vräker det ner, rätt skönt för jag ville bara slappa här idag

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s