Bokrecension: Papa

Hej!
Hur mår ni?
Jag mår fint och bra. Idag har jag läst ut 5 boken i Axel Steen serien. Så jag tänkte nu skriva en recension. Böckerna om Axel Steen har jag fått som recensionsexemplar av bokförlaget polaris. Tack så mycket!

Handling: I denna bok får vi följa med när Axel har bytt jobb och jobbar nu för PET som undercover agent. När boken börjar är han på ett uppdrag som kommer leda honom till Köpenhamn och han är på span efter en väldigt kriminell person. Samtidigt så har Köpenhamn polisen fått ett nytt fall på bordet. Det har skett ett inbrott på en bank och många saker har blivit stulet. En utredning börjas och det är en väldigt mystiskt utredning för den nya utredaren. Väldigt många poliser på fel plats. Kan det vara mer än ett inbrott? Boken håller hög spänning från första stund och när du närmar dig slutet är det väldigt svårt att släppa taget om boken och du vill bara veta mer. Spänningen är hög. Jag gav boken 5 stjärnor. Precis som hans första böcker håller dem hög spänning.. Nu ser jag fram emot 6:te boken och det är även den sista boken om Axel Steen. Jag hoppas på fler böcker i serien
Tack bokförlaget polaris❤

Kram/Amanda

22 reaktioner på ”Bokrecension: Papa

 1. Nice bok det där är en bok för mig men jag läser inga böcker just nu men jag ska söka efter den på talbok så får jag lyssna på boken om den finns =)

  Tack för boktips

  Gillad av 1 person

 2. Jag vetbliven älskar bokrecensioner 🙂 Den verka ju ganska bra ändå 🙂 dock är jag inte mycket för såna böcker typ poliser osv jag är mer för verkliga händelser etc o dylikt

  Gillad av 1 person

 3. Det låter som en bok som jag hade gillat förr när jag bara läste kriminalare. Nu kan jag inte läsa det längre, vet inte varför men jag gillar inte det. Kanske får se den som tv-serie när (om) den kommer. 🙂
  Kul med bokrecension!

  Gillad av 1 person

 4. Återigen, tack för alla bra boktips du kommer med. Just nu lyssnar jag mycket på böcker, och det är helt nytt för mig. Vad gulligt att du fick böckerna av förlaget.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s