Kycklinggryta och Harry Potter

Hej!
Hur mår ni? Igår så lagade jag en kycklinggryta med ris. Det blev väldigt gott men starkt. Men jag gillar ju stark mat så jag blev riktigt nöjd. Sedan så av en ren slump igår kväll så Hittade jag Harry Potter med original språk på cmore, sist jag kollade där så hade de bara med svenskt tal, så jag blev så glad. Jag har nyligen lyssnat klart på Harry Potter och Fenixorden så då blev det den filmen. Kan säga att jag tyckte nu efter att ha lyssnat på boken så tycker jag boken är bättre men filmen är självklart sevärd. Dock mycket som är borta som är med i böckerna. Men trots det så är ju de så bra. Så först blev det kycklinggryta med ris och sedan Harry Potter. Att se de filmerna igen är ju nostalgi. 😍

Denna bild är från idag då det blev lite rester över. Idag har varit en bra dag har inte gjort så mycket bara umgåtts med pojkvännen. Dock kom han i tisdags men igår fokuserade jag mycket på läsningen. Självklart umgicks vi igår med men ja vi gjorde ändå mer olika saker igår. Idag åt vi hamburgare som pojkvännen lagade medan jag tog en dusch. Så skönt det känns nu.
Resten av kvällen blir nog lugn här. Läsa lite bloggar. Jag har även lagt upp en ny video så innan jag avrundar tänker jag dela med mig av den här👇

Koll in videon i denna så testar jag lite Halloween snacks, vet att många gillar såna videor så nu är n ny uppe. + att jag har lite Hallloween tema på min kanal nu när det är Halloween vecka. Men jag blev så glad över att cmore hade även Harry Potter i originalspråk och inte bara i dubbat. Så vill ni se Harry Potter så finns de på cmore.
Kram/Amanda

20 reaktioner på ”Kycklinggryta och Harry Potter

 1. Visst blir man glad när man hittar gamla filmer online 😄 Jag har faktiskt aldrig sett Harry Potter-filmerna🙈 Känner mig lite ensam om det, men det är bara inte min genre på filmer. Smidigt att ha rester över att bara äta 😄💕

  Gillad av 1 person

 2. Harry Potter filmerna är ju väldigt bra och roliga =).. Vad gott det där såg ut =) vart sugen på kycklinggryta nu =).. Det är väldigt smidigt att ha rester över så man får till lunch dagen efter så försöker vi göra här ibland går det och ibland inte.

  Gillad av 1 person

 3. Jag är säkert den ända som aldrig förstått mig på förtrollningen och tjusningen över Harry Potter. Fast jag till och med varit på museet i London och gått stora guidade visning fastnade jag inte för den storryn

  Gillad av 1 person

 4. Låter super gott, älskar också starkt. Kul med filmen, tycker de är riktigt bra faktiskt.
  Mysigt att få umgås lite iallafall även om man gör lite olika.

  Gillad av 1 person

 5. Harry Potter är så bra 🙂 finns på viaplay med där du sj kan bestämma språk text osv 🙂 där bruka ja o sambon kolla på Harry Potter ja nu när jag inte har de på dvd längre

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s