En mysig fredag

Hej!
Hur mår ni?
Jag mår fint, idag har varit en lugn dag och det har inte hänt mycket, jag har varit till tandläkaren igen. Hade tid runt 11 så pojkvännen låg hemma och sov när jag gick. Idag skulle jag laga ett hål, skäms över det. Har gått bra nu i några år och inte haft hål men nu sist när jag var där så hade det blivit det. Tanden längst in. Självklart borstar jag tänderna, men det är svårt att komma åt. Det gick bra iaf. Jag lagar utan bedövning visst det ilar lite men det är innan dom lägger på ny fyllning när de har gjort rent som det gjorde som mest ont. Tandvärk deluxe. Aja det gick bra och nu är det lagat.
När jag kom hem sen så åt vi frukost/brunch kom hem runt halv 12 blev äggmackor med kaviar och kaffe till. Riktigt gott. Senare på kvällen tog vi en promenad till Ica och handlade dagens middag. Samt att jag hämtade ut min nya kurslitteratur.

Japp vi handlade lite taco grejer för ikväll åt vi tacos, SÅ gott men jösses vad vi blev mätta 😍Vi har ju lite över så blir nog mer tacos imorgon. Medan jag skriver det så börjar det vattnas i munnen på mig igen. Haha. Gott med tacos iaf. Vi köpte inga taco chips och det är jag glad för vi blev mätta. Men tacokrydda och tacossås och bröd. Så nu har man varit mätt ikväll och fortfarande är. Nu sitter vi och grejar med varsin sak. Men har verkligen haft en mysig fredag. Hur har eran fredag varit?
Kram/Amanda

18 reaktioner på ”En mysig fredag

    • Tack ja det är ju det och jag har haft mycket mer hål förut när jag var yngre kanske borde man sköta tänderna nogare eller så har jag bara enklare att få hål

      Gilla

  1. Inget att skämmas över 🥰 jag lagade alltid utan bedövning förr men får inte längre då det varit hål i nerverna och då får man tydligen inte laga utan haha.
    Men vilken mysig dag och så gott med tacos. Jag jobbade men hade det bra.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s