Onsdag och en hel del plugg

Hej!
Hur mår ni?
Jag jag mår bra. Idag har varit en härlig dag med sol och jag var iväg tidigare på massage så hann få på mig lite sol. Så härligt! Det var jätteskönt och precis vad jag behövde efter helgen med huvudvärk. Sedan tog jag mig hem. Kom hem igen runt 3 och gjorde mig lite kaffe och tog fram mockarutor och började plugga lite.

Efter jag har bloggat lite nu så tänkte jag sätta mig sedan och plugga lite till. Men det är intressant iaf tycker jag. Innan jag gick på massagen så tog jag mig en dusch så nu behöver jag ju bara fokusera på plugget och middagen har jag tagit fram. Blir korv med bröd. Enkelt men gott. Så nu är det iofs bara disken men kan ta den lite senare då det inte är så mycket. Så tänker fokusera en hel del på plugget idag. Men känns skönt at jag iaf har börjat läst så nu blir det inte så svårt att fortsätta. För mig handlar det om att börja. Börjar jag nu inte läsa lite i kurslitteraturen då läser jag inget alls. Så nu känner jag mig lugn då jag har börjat lite.
Får se annars vad kvällen sen bjuder på då jag redan har duschat så nu är det bara disken och maten och det går ju fort. Jag är så nöjd med mig själv att jag har börjat plugga lite även om det bara är lite. För er som inte har läst det inlägget där jag berättar om kursen så läser jag nu företagsekonomi. På distans.

Ska annars också försöka sätta mig och svara på kommentarer så det kanske jag ska göra senare. Vill att ni ska veta att jag verkligen uppskattar alla kommentarer jag får. Blir så glad av dem❤ Önskar bara jag var snabbare på att svara så jag kunde visa min uppskattning. Aja nu ska jag nog fortsätta och läsa lite kurslitteratur.

Kram/Amanda

24 reaktioner på ”Onsdag och en hel del plugg

 1. Vad skönt med massage! Solen lös här med, så himla skönt. Passade på att ta en promenad. Gott med fika ❤️
  Härligt när man kan fokusera på bara en sak och få det gjort, jag har samma problem med att komma igång.

  Gillad av 1 person

 2. Mockarutor säger jag bara. Såååå gott. Min moster bakade alltid det då vi var barn och jag minns hur mycket jag bara älskade det då jag var där och fick smaka. Massage är så viktigt. Bra att du kostar på dig det ibland.

  Gillad av 1 person

  • Jag tyckte också om dem som liten och brukade baka de redan då så det är nostalgi. Ja det är verkligen viktigt för mig med massage både fysiskt och psykiskt 😊

   Gilla

 3. Mockarutor, det var längesen jag bakade. Det är så gott!

  Skönt med massage, jag kanske skulle se om jag kunde få någon tid idag. Tack för tipset!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s