Bara fokuserat på plugg

Hej!
Hur mår ni?
Jag mår bra, vaknade utvilad idag så nu när jag kände mig extra pigg idag har jag bara mer eller mindre fokuserat på plugget. Drack lite kaffe och åt rostade mackor innan jag satte igång och pluggat sedan efter 3 och avslutade för dagen runt halv 6. Så ca två och en halvtimme.

Detta kapitel är vad jag har läst en hel del av nu i eftermiddag och läst lite mer än halva så lite kvar men känner att jag ändå ligger i fas. Det är det viktigaste. Så nu har jag pluggat färdigt idag. Har även gjort övningen testa mig själv. Och det gick bra. Nu ska jag snart laga mat har jag tänkt och bara ta det lugnt ikväll. Det känns att man har pluggat idag. Jag tycker inte att det är svårt men kapitel 2 är kanske inte jätteintressant. Ser fram emot att få läsa om marknadsföring och boköverföring o bokslut längre fram i kursen. Men allt kan ju inte vara kul. 😁
Jag har även lagt upp en ny video på youtube (igår) en vlogg länkar den här nere👇

Vet att många tycker om vloggar så nu ligger det en ny ute på min kanal! Så kika gärna in den, det skulle betyda så mycket. Nu innan jag börjar laga mat tänkte jag börja svara på lite kommentarer här på bloggen. Får se hur mycket jag hinner innan jag lagar mat.
Tänkte även att vi skulle ha en frågestund här på bloggen. Så ställ gärna frågor här i kommentarerna eller skicka på messanger. Eftersom jag inte har gjort så mycket idag tänkte jag att vi snart ska ha frågestund. Ställ gärna frågor med.
Kram/Amanda

14 reaktioner på ”Bara fokuserat på plugg

  1. Jag tycker att alla borde få läsa om att starta och driva företag, det är så många som startar men som inte alls har kunskap om allt som hör till att driva ett företag. Skönt att kunna ta några timmars plugg och sedan känna att man är i fas.

    Gilla

  2. Intressant och nyttigt ämne du håller på med, ändå. Blir du själv sugen på att starta eget eller blir du avskräckt av kurslitteraturen? Starkt jobbat av dig att orka fokusera så länge. Du gör rätt i att vila och ta hand om dig i kväll. Någon ny bok eller serie på G?

    Gilla

  3. Så härligt att du vaknade så utvilad att du orkade plugga så flitigt! Jag tycker att ämnet starta och driva företag är väldigt intressant. Det var åratal sen jag läste om det, men nu fick jag nästan lust att damma av mina böcker igen😄 Dock lär det inte bli nu, för ögonen börjar gå i kors😅

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s