Fredag och helg

Hej!
Hur mår ni?
Jag mår bra, idag är det ju fredag och det har varit fint väder idag med. Däremot har jag inte varit ute när solen var framme. Satt och pluggade ett tag och skickade in provet. Nu har jag bara uppdraget kvar som jag har börjat lite med så gör klart det imorgon. Men det hinner jag. Sista dagen är på söndag. Men på söndag ska jag tvätta så vill gärna vara klar med uppdraget imorgon.
Nu på kvällen så tog jag mig ändå ut. Tänkte gå och handla igår men det blev ju inte av då pluggade jag mer. Så fick bli mindre plugg idag och handling idag. Köpte dock inte så mycket. Bara så jag har över helgen. Stor handling gör jag nog med min pojkvän nästa vecka. Men nu har jag det viktigaste hemma som mjölk till kaffet 😉 Medan jag gick och handlade så lyssnade jag på 6 boken av Harry Potter och ikväll blir det nog lite läsning av den fysiska boken. Läste ca 60 igår och fortsätter nog ikväll

Denna bok är min och Maricas bok för månaden och våran bokcirkel https://nouw.com/frökenrödlök.se Så det blir kanske lite läst i den ikväll. Men innan dess så blir det middag och när jag var och handlade så handlade jag hamburgerbröd. Tänkte äta hamburgare ikväll. Sedan tänkte jag även fortsätta svara på kommentarer, svarade på en hel del igår och jag blir så glad av era kommentarer ❤

Glöm inte att ställa frågor till frågestunden, det är bara att skriva i kommentarerna eller skicka frågorna på messanger så tar jag med dem.
Kram/Amanda

41 reaktioner på ”Fredag och helg

 1. Tycker det är kul med din och Maricas bokklubb, hade missat att ni bestämt den här boken…ingen författare jag känner igen…hoppas få läsa era recensioner sedan…men läser den kanske själv också…är bara mitt inne i andra böcker just nu

  Gillad av 1 person

 2. Så flitig du är med pluggandet! Bokcirkel låter trevligt, och när min hjärtrötthet blir bättre skulle det vara kul att vara med i en sån. Nu är det med nöd och näppe huvudet orkar blogga ibland.
  Jag håller med om att mjölk till kaffet är det viktigaste att ha hemma😆

  Gillad av 1 person

 3. Harry Potter-böckerna är verkligen fint inlästa! Är det den engelska versionen med Stephen Fry eller den svenska? Låter jätteroligt med en gemensam bokcirkel, då utmanas man att läsa böcker man kanske annars inte valt själv och får chans att hitta nya pärlor. Jag ser fram emot att ta del av dina bokrecensioner. Hoppas du får en mysig lördag!

  Gillad av 1 person

 4. Gud så gott med hamburgare ju 🙂 Jag började läsa Harry Potter hade alla böcker sen skedde branden o ja förlorade alla ist 😦 men alla filmer har man sett några tusen ggr hahah de är så bra

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s