Söndag och länkregn

Hej!
Hur mår ni?
Jag mår helt okej. Idag har jag haft tvättstugan mellan 11-15 så har tvättat en hel del kläder och det känns så skönt med en tom tvättkorg. Sen så har jag även pratat en stund med min pappa då det är farsdag. Det var trevligt att prata med honom en stund. Även lagt upp en ny video på youtube. Så haft det ganska fullt upp även om jag nu har tagit det lugnt och pratat med pappa. Har även grejat lite här hemma under dagen medan jag tvättade. Känns väldigt skönt.
Igår skickade jag in mitt första uppdrag för denna kurs. Sista dagen var annars idag men eftersom jag skulle tvätta ville jag få det klart innan. Vi kan säga så här att jag hade bara varit stressad annars. Kan berätta att jag känner mig nöjd med det jag skickade in nu är det bara att vänta och se. Jag har satt som mål att få E får jag högre blir jag bara mer glad. Men viktigaste för mig är att få godkänt.

Länkar min senaste video här nere 👇

Snart blir det att laga mat och som tur är så har jag redan tagit fram bacon som tänkte äta igår men som får bli idag istället. Sen blir det en lugn kväll. Kanske läsa lite sen. Men innan jag avslutar så ska dela med mig av veckans länkregn.

saramadelenie skriver om https://www.saramadeleine.se/2020/11/04/sex-dagar-av-krakningar-ett-lakarbesok-och-sjukskrivning/?fbclid=IwAR1upCzN86QoELG3CXDps-rc8y_IlOGyEEeFAbiDm9BtLCo7puSSEMbg3rA

Hanna skriver om logg.se/2020/november/pilatestorsdag.html?fbclid=IwAR32pmAfmndX4NR0RiEFHBzIyUeS1E8gnlBXdHUHuiot3tS_gZ_WkDQFgco

Jag känner mig iaf nöjd med min söndag och har fått en hel del gjort. Nu blir det en lugnare kväll med matlagning om en stund. Ni får gärna kolla in min senaste video som jag har lagt upp idag. Nu tar jag och återhämtar mig inför en ny dag imorgon. Som tur är har jag lite energi över så jag orkar laga middag ikväll 😉

Kram/Amanda

12 reaktioner på ”Söndag och länkregn

 1. Jag håller med att det viktigaste är om man får ett E , vad härligt det känns när man lämnat in och att man verkligen fått bli godkänd =)…
  Ska det bli pasta carbonara =)? skönt när man har fått tvätten tvättad =)

  Gilla

 2. Skönt att vara inne i tid när man har en deadline…jag är helt hopplös med sånt och är alltid ute i sista minuten…då jobbar jag bäst. Men det innebär också att några nätter gått åt…det är ju alltid klockan 12 på natten som är absolut sista tidpunkten.
  Skönt att ha en tom tvättkorg…händer väldigt sällan här…

  Gilla

 3. Mmmmmm bacon är det godaste som finns, varför ska det vara så onyttigt för? Visst är det underbart att tvätten är klar, ihopvikt och inne i garderoben. Synd att det inte sker av sig själv!
  Kram på dig

  Gilla

 4. Åh jag skulle med behöva tvätta, så skönt när det är gjort! Härligt att du skickade in uppgiften dagen innan så du slapp stressen, håller tummarna för att du får ditt E ♡

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s