Två fulla dagar

Hej!
Hur mår ni?
Jag mår bra, igår blev det inget bloggande från mig. Hade fullt upp hela dagen. Först med ridning och sedan när jag kom hem från ridningen lämnade jag bara av hjälmen och gick hem till farmor och farfar. Men det var så härligt att få rida igen igår. Var dock ganska trött redan efter ridningen. När jag kom hem till farmor & farfar så fikade vi. Deras granne hade lämnat en jacka som jag hade fått som jag var dit och hämtade. Samtidigt passade jag på att fika med min farmor och farfar. Mysigt var det och när jag kom hem runt 17 var jag helt slut. Som tur orkade jag dock laga mat igår. Blev bacon igår istället blev aldrig det i söndags.

Vet att många frågade igår vad jag gjorde med baconen och blev någon form av baconsås med ris. Hade bacon och lök och sedan vispgrädde och ketchup, sweetchilisås och mjölk. Blev riktigt gott så ska nog laga det ikväll igen. 😂

Idag har jag också haft fullt upp. Upp tidigt imorse runt halv 8 och åka in till min vårdcentral (västerås) och träffa min nya barnmorska. Tog inte alls lång tid så fick vänta lite på skjutsen hem sedan. Hon ville mest träffa mig och kolla av. Tur man har ljudbok som man kan lyssna på. När jag kom hem sov jag ett par timmar. Jag är ingen morgonmänniska. Men efter lite sömn gick jag upp och gjorde kaffe och diskade. Innan boendestöd kom och hjälpte till med städningen så hann jag med att göra lite picklad rödlök.😍

Så nu känner jag mig allt lite duktig som har varit uppe tidigt och ändå fått lite gjort idag. Picklad rödlök går ju så fort att göra. Nu har jag dammsugit och varit ut med sopor. Fick hjälp med att torka golv och torka speglar. Samt att jag har haft fullt upp nu i två dagar. Så jag är allt lite duktig
Resten av kvällen blir nog lugn, ska laga lite mat och duscha. Trots att jag vilade när jag kom hem så är jag trött. Bästa av allt är att jag kommer få sova brevid min pojkvän inatt. Men innan det så ska jag nog fixa gårdagens middag igen och duscha innan man får sova. Jag tänker ta sovmorgon imorgon.😉

Kram/Amanda

15 reaktioner på ”Två fulla dagar

 1. Vad mysigt att du fikade med din farmor . Kul att gå på ridskola det gick jag med som yngre =).. Vad gott det där ser ut =) mysigt att sova med sin partner =)

  Gilla

 2. Så fort du pratar om din ridning blir jag avis på dig bara för att jag själv så gärna vill börja på vuxenridning för typ nybörjare. För jag har inte ridit sedan jag var barn. Mys med fika med farmor

  Gilla

 3. Så skönt att få en massa saker gjorda och härligt med fika med farmor och farfar. Hoppas du blev nöjd med jackan du fick…
  Ta nu ett par lugna dagar också….det behövs det med

  Gilla

 4. Men åh vad roligt att komma igång med ridningen igen. Blir så sugen på att rida jag med! Vissa dagar är man bara så trött. Mysigt med fika med farmor och farfar. Maten låter väldigt god. Kanske testar något liknande idag. 🙂

  Gilla

 5. Men gud vad kul det låter att komma i gång med ridningen i gen 🙂 jag själv är väldigt rädd för hästar så vet inte om jag skulle våga 🙂

  Gilla

 6. Vilken kul dag du haft. Verkar mysigt att rida 😊 Jag har inte gjort picklad rödlök men tänkt prova. Det är ju gott till vissa rätter 😋

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s