Spelat sims och plugga

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, igår och idag har vi tagit det lugnt här hemma. Igår så spelade jag en hel del sims och såklart pluggat lite. Har pratat en del med Jessica (jessiekasos) på nouw oh fått hjälp med mina funderingar kring sims. Så nu tycker jag det är jättekul att spela The sims 4. Tack för hjälpen och att du orkat svara på mina frågor. ❤
Annars igår var vi ut och handlade på eftermiddagen/kvällen. Vi åt hamburgare så hamburgebröd behövdes inhandlas och bröd (frukosten)Sedan när vi kom hem så pluggade jag lite innan maten.

Här ser ni förberedelsen inför middagen. Det blev ju hamburgare så gott! Nån dag ska vi även åka in till Västerås och handla mer mat och även gå in på lager157 har aldrig varit där men hittat en regnjacka där så tänkte passa på och köpa den.
Nu idag har jag spelat The sims lite och även grejat lite i köket tidigare. Tänkte snart sätta mig och läsa lite i kurslitteraturen. Känner mi tillräckligt vaken nu när vi nyligen drack lite kaffe. Så nu har man vaknat. Så ja jag har inte gjort så mycket bara njutit av att ha pojkvännen hemma och även återhämtat mig lite. Då jag hade fullt upp både i måndags och tisdags. Samt att jag tvättade i söndags. Så nu blir det att ta det lugnt och läsa kurslitteratur. Har även läst annat än kurslitteraturen 😉

Kram/Amanda

15 reaktioner på ”Spelat sims och plugga

  1. Så gott med hamburgare, de blir bäst när man gör egna hemma tycker jag och man kan ha på vilka tillbehör man vill så det går toppen att äta ofta eftersom man kan variera mycket. Sims 4 spelar min stora dotter också och jag är inte toppenbra på det men har spelat det tillsammans med stora dottern en hel del. Ganska roligt spel.

    Gilla

  2. Jag har tidigare spelat the sims i timmar, när jag var yngre. Men är fortfarande mest förtjust i ettan.. 🙂 De andra känns så.. komplicerade.. :p Haha..

    Gilla

  3. Sims som är så kul verkligen! Jag är en sån nörd som har allt man kan ha och har massor av spelade timmar 🙃 kul att hitta en fellow Simsnörd ju!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s