Tillbaka

Hej!
Hur mår ni?
Här kliar det i fingrarna efter att få blogga. Jag har varit fullt upptagen med att plugga och varit lite halvt stressad över det de senaste dagarna. Men nu är provet och uppdraget inskickat sedan en timme tillbaka. Och det var väl lite som jag misstänkte att kalkylering är svårt för mig. Det var svårt. höll nästan på att tappa hoppet om att jag skulle kunna skicka in uppdraget idag. Men efter att min pojkvän peppade mig och jag pratade av mig oron så 3 timmar senare var jag klar. Nu i efterhand är jag glad att jag inte gav upp utan skickade in det. Sedan får vi se hur det går. Tycker det är bättre att sikcka in än att strunta i det. Jag är iaf nöjd.
Så ja vad har jag mer gjort förutom att plugga. Inte så mycket umgåtts med pojkvännen. Då han är här. Vi har ju fått nya restriktioner även här i Västmanland. Vi har inte gjort så mycket vi har lagat mat tillsammans kollat på dokumentärer. Ikväll lagar han mat blir revben tror jag. Iaf någon form av kött 😍Igår lagade vi mat tillsammans. Jag bestämde att vi skulle äta bacon sås med spagetti.

Skoja bara detta är inte alls från igår igår åt vi pizza till middag utan denna rätt lagade vi i fredags. Blev väldigt gott.
Har verkligen saknat och blogga har tänkt göra det flera gånger men antingen så har jag varit för trött eller inte orkat och varit för stressad över kursen. Vad tycker ni ät bra inlägg att skriva som man kan tidsinställa? Tips tas gärna emot Känns skönt att vara tillbaka. Innan jag avslutar tar jag med veckans länkregn

Hanna skriver om: https://hannafialotta.blogg.se/2020/november/vi-maste-ta-hand-om-varandra.html?fbclid=IwAR1WUzaLOeI-i2lsGn2NVJwu4Od3Zmg3CvcN3yXZcsiN15l_J8K4V_aTIDU

Kram/Amanda

15 reaktioner på ”Tillbaka

 1. Skönt att du fick in provet och inte gav upp!
  Jag kan tycka det är rätt skönt att ha lite tidsinställda inlägg men då är det oftast på saker som det inte riktigt spelar någon roll när jag skriver t.ex. recept, recension eller liknande 😊

  Gilla

 2. Så härligt att han peppade dig och att uppgiften nu är inskickad! Det är ju sådana människor man ska ha i sitt liv ♡ håller tummarna för den uppgiften!

  Gilla

 3. Vad roligt att du har pojkvän, det har jag missat. Lyllo honom som får vara med dig. Ja, det är lika bra att skicka in så har man det gjort i alla fall. Bara man gjort sitt bästa så. Kram

  Gilla

 4. Så bra att du fick in uppgiften! Helt klart mycket bättre att skicka in någonting och få feedback på det än att inte skicka in alls. Heja dig!

  Gilla

 5. pizza är gott och även revben och bacon med spagetti..Bok och filmreferat är bra om man ska tidsinställa och adventskalender,shopping mm..blogglistor och foton funkar också bra

  Gilla

 6. Vad skönt att du fick in uppgiften och tur att du fick lite pepp av pojkvännen 😊 Hoppas ni hade en mysig kväll sedan.

  Gilla

 7. Skönt att det är gjort nu då! Alltid bra att kunna få lite pepp. Hehe men pizza är ju aldrig fel. Jag brukar ha mycket listor och likande på tidsinställda.

  Gilla

 8. Bra att din pojkvän kunde peppa dig att få klart uppgiften!
  Jag tycker att det är smidigt att kunna tidsinställa inlägg, men jag använder det inte själv så ofta. Det är bra om man förberett inlägg och vet att man inte kan sitta vid datorn.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s