Helg- Fredag

Hej!
Hur mår ni?
Idag är det fredag och äntligen helg. Så skönt eller ja just denna vecka har varit lugn. Bara pluggat det var väl bara igår jag var iväg och handlade. Så just idag känns det inget speciellt att det är fredag då jag har varit hemma i veckan. Men ändå veckan har gått fort.
Idag har jag pluggat kurslitteratur- marknadsföring. Har även fått paket (kommer berätta i ett annat inlägg). Nu ikväll har jag diskat och redigera video. Så jag har haft ganska fullt upp idag.

Igår gjorde jag potatis och köttbullar och gräddsås till middag. Det var SÅ gott. Jag passade även på att göra lite extra så jag hade lite rester över idag. Som jag åt tidigare 😍Vad jag ska äta ikväll vet jag inte. Funderar på köttbullar och stuvade makaroner. Kanske ingen fredags lyxig mat men det är en favorit rätt hos mig. Så tror det blir det. Annars ikväll blir det bara lugnt. Fortsätta läsa lite om marknadsföring- Det är intressant faktiskt Och kanske om jag orkar så läser jag lite i min andra fysiska bok som inte är kurslitteratur.
Det går lite segt med läsningen nu, dock när jag väl tar mig tiden så blir det ju lite läst. Kanske bara behöver duktigare på att ta mig tiden och inte tänka- jag gör det sen. Och så går det flera dagar. Men nu är det helg igen. Veckorna bara flyger iväg. Trevlig helg

Kram/Amanda

32 reaktioner på ”Helg- Fredag

 1. Köttbullar, potatis och gräddsås – en vardagsklassiker som blivit en lyx. Finns inte mycket som är godare tänker jag. Tror faktiskt jag ska köpa hem lite färs idag och fixa julköttbullar och göra kålpudding.

  Gillad av 1 person

 2. Köttbullar, potatis och sås kan väl aldrig bli fel?! Mums! Vad kul att du gillar den här kursen och att det känns intressant! Jag är också inne i en dålig läsperiod… vet inte varför men jag tar mig inte tiden?!

  Gillad av 1 person

 3. Det låter som att du haft en bra vecka. Att kunna fokusera på plugget är ju hur bra som helst. Stuvade makaroner är så gott. Om man inte fuskstuvar vill säga genom att koka makaronerna för sig och sedan göra en stuvning med mjölk och mjöl.

  Gillad av 1 person

 4. Därav att jag älskar ljudböcker, man kan göra annat medans man lyssnar. Men jag har förstått att ni som läser finner en annan tjusning i att bara krypa upp i soffan och låta er slukas upp i en bok👌

  Gillad av 1 person

 5. Men gud så gott 😀 och vad kul att få paket eller hur? Man blir så nervös och ivrig typ som på julen hahah!! Ja är inte mycket för ljudböcker är mer för att läsa en riktig bok

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s