Lördag och länkregn

Hej!
Hur mår ni denna lördag?
Jag mår bra, är lite trött och seg men har lagt ner lite timmar på att plugga idag och det har gott bra. Imorgon tänker jag göra prov och uppdrag. Jag läser ju företagsekonomi och nu är jag inne i marknadsföring. Blivit en hel del om kunder och media och social medier.
Nu har jag bara tagit det lugnt den senaste timmen. Men är så glad att jag faktiskt la ner några timmar på att läsa lite och testa mig själv. För nu känner jag mig redo. Annars har det inte hänt mycket idag. Det är grått och trist ut och bara regnar idag. Så känner mig lite trött men det är nog pga vädret. Resten av kvällen nu så ska jag försöka ta tag i disken och laga lite mat. Samt duscha. Så ser min kväll ut.

Har en liten fundering. Hur många inlägg tycker ni jag ska uppdatera bloggen med per dag? 1 eller 2 inlägg? Berätta gärna det i kommentarerna. Tycker ni det blir för mycket med 2 eller för lite med 1?
Innan jag rundar av så ska jag såklart ta med veckans länkregn

Hanna skriver om: https://hannafialotta.blogg.se/2020/november/stark-och-snabb.html?fbclid=IwAR2Y234vlgd_czfDrXgB1f2f0BbHRLOVCzv9hukd7AahJpt1s6nw_7Gs8m8

Saramadeleine skriver om: https://www.saramadeleine.se/2020/11/19/atstorningar-somnsvarigheter-kansloliv/?fbclid=IwAR2Wa-zdsQuTmkfSevCuntQmWxwPyKkyDJo0XSnB0GS-Zh_w2X8V7ZzIldg

Kolla in dessa fina bloggare. Dom är allt värda att kolla in. Nu ska jag gå och ta hand om min disk och sedan leta fram någon mat att äta ikväll.
Kram/Amanda

29 reaktioner på ”Lördag och länkregn

 1. Här har det också varit grått och trist väder ute. Jag längtar så efter snö så det blir ljusare. Vad spännande att du pluggar företagsekonomi och marknadsföring. Hur många inlägg som man ska göra per dag är alltid svårt. För mig känns det alltid bäst att göra ett 🙂 gör det som känns bäst för dig 🙂

  Gillad av 1 person

 2. Ja fy vilken tråkigt väder! Tycker du ska publicera så många inlägg som du har inspiration för! Man vill ju inte tvinga fram ett inlägg bara för att utan det ska ju vara kul också:)

  Gillad av 1 person

 3. Jag tycker att man ska blogga när man har något som är intressant att skriva om och inte för att man måste. Jag har i alla fall fått för mig att mina läsare uppskattar det mest. Kram

  Gillad av 1 person

 4. Det där med hur många inlägg du ska skriva är så svårt. Vissa dagar har man hur många idéer som helst, och då blir det gärna många. Andra tryter allt och då är det svårare. Att försöka få till ett par dag är väl ändå rimligt om man har en aktiv blogg, även om det inte alltid funkar. Allt över det är bonus.

  Gillad av 1 person

 5. 1-2 inlägg tycker jag är roligt. Tex ett morgoninlägg och ett kvällsinlägg. Kul att du läser företagsekonomi, det visste inte jag. Skönt att du känner dig trygg med att du kan det du läser. Lycka till med provet. 🙂

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s