Fredag och promenad med farmor

Hej!
Hur mår ni?
Jag mår bra, är allt lite trött men jag känner mig så glad idag. Som rubriken säger så träffade jag farmor idag och vi tog en promenad på nästan 2h. Solen lös och jag njöt av solen. Men nu är det dags att plocka fram vinterjackan. Det var väldigt kallt och det var frost ute så nu är det vinter trots att snön inte är här. Det var ändå trevligt att komma ut lite och va social med farmor. Det är lättare att gå ut och gå på promenad om man går tillsammans med någon tycker jag. Sedan så lyssnade jag på ljudbok när jag gick till farmor men ändå.
Så nu på eftermiddagen har man varit lite trött och är fortfarande trots att jag och pojkvännen drack kaffe för en stund sedan. Men skönt och bra med friskluft är det. Nu ska jag bara ta det lugnt skulle behöva börja med det sista uppdraget innan examinationen på måndag men känner mig helt slut nu efter promenaden. Men jag var duktig igår som både pluggade och skickade in provet så det är inte mycket kvar. Lite vila först så kanske jag orkar börja.

Det jag även gjorde igår var att lägga upp en ny video på youtube så har ni inte sett den så se den eller hjälp gärna till och sprida min kanal så fler hittar den. Skulle betyda så mycket så även om du inte tittar på youtube så mycket får ni ändå gärna sprida det vidare. ❤
Nu ska jag vila lite så jag orkar sätta mig med det sista uppdraget. Tänk på måndag är jag klar. Har varit en intressant kurs och lärorik men stundtals kämpigt. Kommer känna mig så stolt när jag är klar. 👌😁Provet gick helt okej igår.

Kram/Amanda

32 reaktioner på ”Fredag och promenad med farmor

 1. Ja vilket väder vi haft idag, skönt! Härligt med en promenad då. Jag är sådär olidligt trött så jag vet inte var jag ska ta vägen.
  Hoppas du hittar energin till att komma igång .

  Gillad av 1 person

 2. Det var verkligen svinkallt ute igår, men skönt att komma ut ändå. Frisk luft är alltid bra,. Känns som om du och din farmor ändå har en bra relation, vilket är härligt att läsa.

  Gillad av 1 person

 3. Vad mysigt med en promenad med farmor. Det var verkligen underbart vinterväder igår. Mer av den varan tack! Har helt missat att du har pojkvän nu. Grattis! 😀 Hoppas att du orkade plugga efter att ha vilat en stund.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s