Lördag- Uppdraget gjord

Hej!
Hur mår ni?
Jag mår bra idag är det lördag och jag tog mig en sovmorgon idag. Kände att jag behövde det. Var helt slut igår och här hemma hos oss så åt vi pizza igår till middag jag och pojkvännen. Kände att det får det bli för ja ork fanns inte riktigt och gissa vem som däckade nån timme på soffan efter att vi hade ätit? Jo jag. Var helt slut. Men var fortfarande trött när jag vaknade.

Det var gott med pizza jag åt en halvinbakad kebabpizza😍 Men idag är det lördag och ja jag tog mig en sovmorgon men efter att ha ätit lite satte jag mig med uppdraget (började lite igår men var alldeles för trött) Två timmar senare runt 3 var uppdraget inskickat och nu är det bara examinationen kvar på måndag. Kände mig så stolt när jag tryckte på skicka in för det var lite kämpigt. Men det kändes okej.
Nu har vi nyligen ätit när jag var klar med uppdraget drack vi lite kaffe och sedan hjälptes vi åt med middagen. Blev kycklinggryta ikväll. riktigt gott.
Jag har även suttit och svarat på en hel del kommentarer. Runt 7 inlägg tror jag att jag har svarat på. Nu när skolarbetet är klart kan jag äntligen få ro att jobba ikapp kommentarerna. Är nästan ikapp med dem med. Tack för alla era fina kommentarer❤ Nu blir det att ta upp läsningen mer nu när jag inte behöver fokusera på uppdraget mer. Det ser jag fram emot att få mer tid till läsningen.😍

Kram/Amanda

32 reaktioner på ”Lördag- Uppdraget gjord

 1. Vad roligt att du har en pojkvän 🙂 det har jag totalt missat, jag hoppas att han är snäll mot dig. Halv inbakad kebabpizza är så gott, det är bara den pizzan som jag äter nu för tiden 🙈 så härligt att du är klar med de uppdraget 🙂

  Gillad av 1 person

 2. Ska jag vara ärlig så är jag inte förvånad om du är trött efter din vecka 😊. Jag hoppas att du inte tog illa upp.
  Gott med pizza & kyckling gryta 😋.

  Så skönt att arbetet till skolan är inlämnat för den här gången 😊👍 Bravo 👏🏻. Kan du slappna av lite nu då.

  Hoppas att du har mysigt med pojkvännen 😊

  Gillad av 1 person

  • Nej inte jag heller det var ju en ganska hektisk vecka så jag var trött och behövde sova. Nej jag tog inte illa upp. Du har ju rätt.
   Jag hade en bra och mysig helg med pojkvännen 😊

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s