Första advent och snö

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra med mig. Idag tog jag sovmorgon känns som jag verkligen har behövt sovmorgon nu när det har varit lite mycket. Men vet ni vad jag såg när jag var upp.? Det har kommit lite snö igen. Kom ju lite snö tidigare i veckan men den försvann fort. Men denna gången så har snön fått ligga kvar. Det är inte mycket men det är ändå vitt och det gör det mycket ljusare.

Tänk vad lite snö kan göra 😍

Annars idag så har jag julpyntat lite fick feeling nu när snön kom. Bytte gardiner (pojkvännen hjälpte mig) Då jag är kort men av oss två så är det nog jag som tycker det är mysigt att julpynta 😂Eller det känns ju som att det är lite av en kvinnlig sak att göra. Självklart finns det nog män som gillar att julpynta med och det är inte fel det heller. Har även lagt upp en ny video på youtube och länkar såklart den härnere 👇

Kamilla skrev på sin blogg om en julklappslek som heter secret sisters som hon är med i och även jag ville vara med och byta julklappar. Såhär gör ni om ni vill vara med:

Ett ovanligt år kräver ovanliga åtgärder! Så kom igen, nu gör vi något skoj så här i coronatider 🎁🥳🤩SECRET SISTER is back❤❤❤Jag letar 6 eller fler som vill vara med och byta julklappar. Spelar ingen roll var du bor – du är välkommen att vara med. Du behöver bara köpa EN julklapp för max 100kr och skicka till en hemlig väninna. Och du kan få 6-36 julklappar själv. Detta är jättekul, tänk vad roligt att skicka till någon du inte känner och få från människor du inte känner. Det gör så många glada. Skriv ”jag är med eller hör av er till mig” så skickar jag uppgifter om din ”hemliga väninna”. Alla kan vara med!!💗❤️ Detta har jag kopierat från Kamilla hoppas det är okej
Vem vill inte få lite mer julklappar i år.
Nu ska vi snart äta här. Sedan blir det filmkväll ikväll kanske vi får se. Men det har varit en lugn och skön söndag precis som jag har behövt och igår fick jag tillochmed lite läst. Det är verkligen så mysigt. 😍Glad första advent på er!
Kram/Amanda

33 reaktioner på ”Första advent och snö

  1. Igår kväll kom det faktiskt lite snö här också och det har fått ligga kvar på sina ställen även idag. Det är inte ofta vi får snö här nere, så jag passar på att njuta. Tycker att det är så fint!

    Gillad av 1 person

  2. Helt ljuvligt med lite snö och frost, det är så lite som gör det för att få till den där mysiga julkänslan. Kul, blev inbjuden till något sådant också men inget för mig men det är kul med lite nya roliga idéer och att folk hittar på nytt i dessa tider

    Gillad av 1 person

  3. Jag tycker det är så jobbigt att det är kallt och snö ute men snön har ju nästan försvunnit men det kommer säkert komma mer och sen ska det regna i slutet av veckan och det är ju inte så kul =)

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s