En lugn lördag

Hej!
Hur mår ni?
Här har det varit en lugn lördag har gått med huvudvärk så bara vilat och plockat lite här hemma. Tagit hand lite om disken. Men mest vilat. Har gått med en huvudvärk som känns som migrän så tog en medicin mot migrän och äntligen börjar det släppa. Har känt hela dagen att det håller på att bryta ut. Har varit stressad över kursen och nu när den är klar och lugnar ner mig så är det inte konstigt att det bryter ut. Då stress för mig ofta leder till migrän. Om jag har varit stressad länge.
Så eftersom det inte händer något roligt här hoppar vi över till Madeleines blogg utmaning som jag är med i men inte skrivit något om på några dagar
3 dec: Vad måste du ha på julbordet? Det jag kommer på på en gång är, julskinka, Janssons rödbetssallad, vörtbröd. Köttbullar och prinskorv, gravad lax senap till vörtbröd och skinka. Ägghalvor. Sedan julmust såklart. Det är viktigast för mig.
4 dec: Kalle Ankas jul är viktig för många, tittar du? Ja Kalle Anka är jul för mig. Men efter kalle Anka så brukar ju kan du vissla Johanna vara. Det kollar jag inte på längre.
5 dec: Jag trodde inte det var sant…När jag läste att Kalle Ankas jul skulle bli inställt i år pga corona Såg den nyheten på facebook om det nu är sant så är det tråkigt, men om det skulle vara så så finns Kalle Ankas jul på disney +😉Men efter att ha kollat runt efter den artikeln har jag nu sett att just den nyheten inte stämmer. Vilken tur.
https://kallkritikbyran.se/nej-kalles-jul-ar-inte-installd-i-ar-heller/

Foto av Jonathan Borba pu00e5 Pexels.com

Så nu är vi äntligen i fas i bloggutmaningen. Snart blir det att laga middag här.

Kram/Amanda

27 reaktioner på ”En lugn lördag

  1. Huvudvärk är verkligen en pina….kanske det kom sig av att du äntligen kunde slappna av när du var färdig med din inlämning. Ibland reagerar kroppen på det viset. Jag hade verkligen tänkt vara med i Madeleines utmaning men har inte blivit färdig till det….får se om jag kan komma i kapp jag också

    Gillad av 1 person

  2. Den där huvudvärken är aldrig rolig. Hoppas det ger med sig. Kalle är ett måste på julafton tycker jag, Sen brukar vi titta på Grinchen också, men det kommer någon dag innan om jag inte minns fel

    Gillad av 1 person

  3. Kalle Anka är ett måste på julafton, jobbigt att ha migrän så bra att du känner dig bättre nu, jag har egentligen inga måsten på julbordet, är inte så förtjust det mesta som brukar vara på julbordet men äter ändå mest för att det tillhör julfirandet,..

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s