Filmtips/serietips

Hej!
Hur mår ni?
Idag har varit en bättre dag har inte haft huvudvärk idag. Tänkte att vi hoppar in direkt på Madeleines bloggutmaning och dagens fråga är: Andra advent, tänder du ljusen? Nej jag tänder dock ljus denna tid på året men har aldrig tänt advent ljus. Men blir mycket doftljus och värmeljus.

Tex här är ifrån helgen då tände jag ljus när vi skulle äta.
Men nu till rubriken tänkte dela med mig av filmtips och serietips nu, det passar ju väldigt bra då man ska hålla sig hemma.

Filmen jag tänkte tipsa om är en film med Brad Pitt och Morgan freeman. De är mordutredare och försöker få tag på en mördare som mördare offer efter de 7 dödssynderna. Det är alltså 7 offer och Morgan och Brad vill hinna få tag på mördaren innan de sjunde offret. Detta är en thriller från 1995 och jag älskar filmer från 90-talet. Filmen finns på netflix

Serien jag tänkte tipsa om är Timon & Pumbaa igår kollade jag stora delen av dagen på denna serie och igår kväll såg jag klart säsong 1. Jag älskar Timon han är så rolig. Jag gillar honom. Kommer på mig själv med att le och skratta jättemycket när jag ser på dem. Denna finns på Disney+. Jag har nog inte sagt det tydligt men jag älskar disney det är så mysigt och bra. Jag vet att jag är snart 26 men man behöver inte skämmas över att se disney.
Och nu när världen är som den är så kan man behöva Timon och Pumbaa som får en på andra tankar och skrattar. Det finns 3 säsonger av denna serie på Disney+.
Detta var de två tipsen jag tänkte ta upp i detta inlägg vill ni ha fler?

Kram/Amanda

8 reaktioner på ”Filmtips/serietips

 1. Det är bra här.
  Skönt att du har haft en bättre dag 🙂.

  Såklart inte du ska skämmas för att du gillar Disney. Jag gillar med Disney & Astrid Lindgrens filmer 😊

  Gillad av 1 person

 2. Du ska verkligen inte skämmas för att du gillar Disney filmer. Jag älskar Disney haha och min 15 åring med.. 6 åringen nja inte så mycket men kollar kanske någon gång..

  Ja jag tänder adventsljus men borde tända ljus lite oftare .

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s