Måndag och ny video

Hej!
Hur mår ni?
Jag mår bra, idag har det varit en lugn dag och det kanske inte är så konstigt då vädret inte har varit så fint. Var uppe rätt tidigt och frukost tillsammans med pojkvännen innan han åkte. Sedan spenderade jag förmiddagen i sängen med att läsa lite. När han åkte så gick jag ut på en promenad, var och posta brev och sedan var jag ut och hämtade ut ett paket som är en julklapp till min farmor.

Imorse så såg jag även detta på facebook. Det har ju gått ett rykte på sociala medier att kalle anka skulle ställas in men det var ju INTE sant. Däremot så såg jag detta idag och jag tänker bara jösses… Snart har dom ju klippt bort allt. Tycker det är väldigt tråkigt. Tror att det är många som tycker att detta är onödigt precis som jag. Jag vet inte men jag tänker inte alls på corona när jag tänker på prosit då tänker jag på kalle anka eller snövit. Jaja. När jag kom hem från promenaden så vilade jag lite då jag var väldigt trött. Efter det la jag upp en video som jag länkar här nere👇

I dagens video så är det en ny julvideo och jag testar julnyheter i denna. Kolla gärna in den och dela gärna videon vidare till vänner och familj. Resten av kvällen blir bara lugn. Blir antingen att läsa eller att se på något. Jag är iaf nöjd med min dag.
Kram/Amanda

16 reaktioner på ”Måndag och ny video

 1. Ja, finns väl säkert en hel del som inte vill bli påminda om pandemin då de förlorat anhöriga och så..Dock lite trist med alla ändringar av det mesta, ibland vill man ju att saker bara ska fortsätta vara som de alltid varit

  Gillad av 1 person

 2. Det var det dummaste jag hört att plocka bort prosit för att det skulle provocera. Då få de som blir det ta en ordentlig funderare på livet alltså. Blir så less på gnällspikar och negativa människor. Suck säger jag bara

  Gillad av 1 person

 3. Åh, då vet jag minsann vem som kommer leta upp klippen på youtube. *vinkar frenetiskt*.. Jag tänker minsann inte bidra till att SVT och andra kanaler får klippa sönder så det bara blir skit kvar. :p

  Gillad av 1 person

 4. Men varför klippa bort honom, det tror jag inten tänker till covid bara för han nyser, det är ju en jultradition inget annat med Kalle Ankas jul, bättre att bevara som det brukar med julen med sådana saker så inte allt styrs av coronan

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s