Tisdag ut på promenad

Hej!
Hur mår ni?
Jag mår fint idag har varit en bra dag och lugn dag men ändå fått lite gjort här hemma. Bokat tvättid till imorgon och handlat mat som hämtas imorgon så snart är frysen full. Även åkt på punka på mina däck. Visade sig att mina däck på rullstolen är och var dåliga så som tur är så ska vår cykelaffär som har olika däck laga det åt mig. Ända problemet är ju att det inte fanns hemma men det är beställt så får det fixat på torsdag. Har iaf fått det fixat så jag klarar mig till på torsdag men ja behöver fräscha upp det. Så det är ju tur att mitt ICA har börjat med E handel. Beställning är nu gjord oh får hjälp med att hämta min beställning imorgon.

Det är väldigt fint ute nu med all julbelysning som finns. Finns ju inge snö men ändå tycker jag att det är mysigt med all belysning ute. Så kom iaf ut på en promenad idag ändå. Nu i efterhand är jag glad för det för kände mig lite piggare när jag kom hem. När jag kom hem så har bara ringt runt mest, pratat med farmor och berättat vad jag önskar mig i present. Fyller år nästa onsdag 16. Efter jag har skrivit detta inlägg så blir det att laga mat men först Madeleines bloggutmaning
7 dec: Har du handlat några julklappar ännu? Ja en julklapp till farmor har kommit hem som jag hämtade ut igår. Men är dock inte riktigt klar.
8 dec: Är det snö utanför ditt fönster? Nej som det ser ut på bilden så kan man se att det inte är någon snö där jag bor. Det är dock väldigt kallt. Men snön den kom och försvann.

Innan jag avrundar så länkar jag min senaste video 👇


Kram/Amanda

30 reaktioner på ”Tisdag ut på promenad

 1. Vilken tur att du får hjälp med hämtningen av mat. Utnyttjar den tjänsten så ofta, Samtidigt känner jag att de som inte har bil kanske behöver det mest, och långt ifrån alla har hemkörning.

  Gillad av 1 person

 2. Vad bra att det gick att fixa däcken provisoriskt iallafall. Tycker det är bra med e-handel. Särskilt i dessa tider när man ska undvika fysiska butiker. Det gör det verkligen mycket mysigare med all julbelysning som finns överrallt.

  Gillad av 1 person

 3. Å drygt att du har fått punka på rullisen. Men tur att du fick det provisoriskt lagat till i morgon torsdag. Skönt att komma ut lite iaf 🙂.
  Handla på nätet & få hjälp att få hem det. Är ju perfekt 👍.
  Det är jättefint med belysningen lite överallt.

  Gillad av 1 person

 4. Visst är det mysigt med all julbelysning men det känns som om dom senaste veckorna är det allt som har lyst, jag kan inte minnas när solen tittade fram sist.. Så lite snö hade inte skadat👏

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s