Tvättat och fixat idag

Hej!
Hur mår ni?
Jag mår bra, är dock lite trött då jag har tvättat idag. Bokade tvättid igår och hade tur att få en idag så idag har jag tvättat sängkläder och min fleecefilt + en jacka. Idag blev det sånt som man kanske sällan hinner tvätta eller inte gör så ofta. Samt att jag passade på och diska när första tvätten var igång. När jag var klar tog det inte lång stund innan maten kom. De som hjälper mig med städningen åkte och hämtade den åt mig. Så nu är frysen påfylld igen med mat. Och på tal om mat..

Det fick bli enkel mat efter att jag hade plockat in all mat så vilade jag men orkade inte laga något avancerat så tog sista hamburgaren med pommes som jag köpte och frysta grönsaker. Gott och enkelt. När energin inte är på topp.
Men nu i efterhand är jag glad att jag tvättade för nu är tvättkorgen tom igen och det känns så bra att veta att jag tvättade och inte sköt på det. Medan jag tvättade så lyssnade jag på ljudbok. Håller just nu på att lyssna på sista boken av Harry Potter. Det är väldigt långa böcker speciellt den sista. Men det gör inget då kan man göra saker medans ljudboken går. Oh det blev ju några timmar. Det känns som jag är den sista som har läst/lyssnat på Harry Potter.😂Det har varit en bra dag men den har varit väldigt produktiv men det är skönt det med. Jag blir alltid så stolt över mig själv då jag ibland (oftast) har svårt att komma igång men väl igång så går det ju bra.
Nu skulle jag dock behöva hoppa in i duschen men det hinner jag nog. Innan jag avrundar nu så tar vi Madeleines bloggutmaning:
9 dec:  Beställer du julklappar från nätet i år? Ja det gör jag , dels för att det är lättare men också pga dessa tider men jag brukar köpa saker online. Tycker det är mycket smartare och enklare.😁

Kram/Amanda

22 reaktioner på ”Tvättat och fixat idag

 1. Några har jag beställt men dom sista som jag har kvar måste jag handla i butik 🙈 men annars är jag den som handlar på nätet .. Låter som du haft en bra dag

  Gillad av 1 person

 2. Vad skönt att du känner dig glad över att du inte hoppade över tvättningen. Ibland kan det vara extra skönt med enkel middag och det är lika gott för det…Vi skulle med behöva handla hem till både frysen och kylen får göra en beställning tills i morgon

  Gillad av 1 person

 3. Älskar att bädda med nytvättade sängkläder…och känslan av att gå och lägga mig i dem. Jag lyssnar också på ljudböcker när jag håller på med praktiska göromål och nope du är inte sist om att läsa Harry Potter…de står på min lista men har inte blivit av ännu

  Gillad av 1 person

 4. Jag känner igen mig i vad du skriver. Att ibland svårt att komma igång. Men väldigt skönt och nöjd över sig själv när saker blir gjorda. Å när man ser att t.ex. tvättkorgen är tom & det är rent.
  Dem där sakerna förutom kläder blir tyvärr sällan tvättade. Men när man tvättar det. Så känns det så skönt 😊.
  Så bra att du fick hjälp med att få hem maten du hade beställt 👍.

  Jag har inte läst eller lyssnat på Harry Potter. Så du är inte ensam 😊
  Det är smidigt att handla på nätet. Men samtidigt iaf jag vill känna, klämma, & titta på saken IRL.

  Hoppas att det är bra med dig 🙂

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s