Fredag!

Hej!
Hur mår ni?
Igår blev det inget bloggande från mig. Igår var det som att någon hade dragit ut power knappen hade ingen ork eller lust med något. Var helt slut. Det tar på krafterna att tvätta tydligen. Ända jag gjorde igår var att läsa och kolla på andra säsongen av timon och pumpaa.
Men idag är det fredag och power knappen är i igen. Idag har jag spenderat eftermiddagen med att svara ikapp kommentarer. Jag har precis blivit klar och jag har räknat att det blev hela 13 inlägg som jag svarade på. Kanske borde göra det lite oftare😂Men ni ska verkligen veta att era kommentarer gör mig glad och det är bara jag som är seg på att svara. Tack för alla fina kommentarer❤

Nu tänkte jag svara på madeleines bloggutmaning
9 dec: Är du klar med julpyntet? Nej har lite kvar som ska men det är inte mycket så det går fort.
10 dec: När skrattade du senast? Det var inatt/igår kväll när jag tittade på timon och pumbaa. Timon får mig alltid att skratta han är min favorit av dem två.
Vill ni veta en till sak idag är jag med på madeleine julkalender så in och kika på hennes blogg. Jag är nämligen lucka 11. Tack Madeleine❤

Annars idag då vad händer ikväll. Nu har jag kommit ikapp med kommentarerna så nu kan jag bocka av det men blir en lugn kväll ska kanske till Ica och köpa något gott till helgen. Men annars blir det nog inte så mycket mer känns skönt att vara ikapp med kommentarerna. Ni som bloggar på wp ser ni när jag har svarat på era kommentarer? Får ni upp notis om det?
Känns kul att blogga igen nu med en dags vila. Var lite tomt igår men behövde verkligen en dag för mig själv.

Kram/Amanda

21 reaktioner på ”Fredag!

 1. Ja jag vet de där med att svara på kommentarer, ibland orkar man ta tag i de o andra dagar har man ingen ork o kommentarerna bara växer i antal 🙂 Men visst är de skönt när det är gjort gumman 🙂

  Gillad av 1 person

 2. Här är det bra.

  Ibland har man n off dag & det är helt OKEJ. Det har jag med i mellan åt.
  Jag är med dålig att svarar på kommentarer. Men inte så att jag har 13 inlägg med kommentarer 😆.

  Nej. Jag får inte något om att du har svarat på min kommentar. Men jag tror det har med inställningar.

  Timon & pumpa är roliga.

  Ibland behöver man dagar för sig själv 🤗❣️

  Gillad av 1 person

  • Haha nej jag ska försöka bli bättre på att svara oftare så jag inte har så många inlägg. Du har så rätt ibland behöver man dagar för sig själv och det är okej

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s