Det är lördag

Hej!
Hur mår ni?
Här har det varit en bra dag, inte gjort speciellt mycket tog mig en promenad vid lunch och när jag kom hem fixade jag iordning kaffe. Det var gott då det var lite kyligt ute. Igår när jag var och handlade på kvällen så snöade det. Kom inte så mycket men det blev lite vitt. Men tyvärr så hade ju allt smällt bort när jag gick upp idag. Men lite mysigt var det.
Idag är det lördag och i eftermiddags så har jag bara tagit det lugnt. Vilade lite i soffan efter promenaden det var skönt. Somnade tillochmed av. Men även lagt upp en ny video på youtube som jag såklart länkar här nere. 👇

Idag så berättar jag om 8 böcker jag vill läsa under 2021. Och ni får gärna dela videon vidare. Kan vi nå 80 Prenumeranter innan året är slut? Vore så kul. Är uppe i 75 så hjälp mig gärna. 🙏
Men ikväll så fixade jag lite i köket innan jag började med middagen. Det blev korvsoppa med potatis, lök och morötter. Och självklart kryddor

Berätta gärna om ni vill ha receptet för isf kan jag skriva ihop ett inlägg. Det blev iaf väldigt gott och smakrikt Jag blev nöjd med hettan i den. Äter sällan soppa men nu på vintern kan jag tycka att det är gott och lätt och fixa ihop.
Medan jag har fixat här hemma så har jag lyssnat på ljudbok har ca 3h kvar på sista delen på Harry Potter så min tanke är att jag ska bli klar ikväll. Känner att jag vill bli klar då det finns så många fler böcker jag vill lyssna på/läsa. Så nu har jag nyligen duschat så ska lyssna klart på boken nu har jag tänkt och så får vi se vad klockan är när jag är klar. Men det blir en lugn kväll. Vi får inte glömma madeleines bloggutmaning.

12 dec: Vad gör dig glad just nu? Hmm Kanske låter rätt enkelt och tråkigt men jag är glad att jag fixade iordning soppan till middagen och att jag sedan tog mig en dusch. Nu när det är så grått och mörkt hela tiden så tappar jag lätt orken och bara är trött. Så är glad att jag tog tag i middagen och duschen.

Kram/Amanda

23 reaktioner på ”Det är lördag

 1. jag gillar soppa på vintern, det värmer kroppen gott tycker jag….jag har en timme kvar på sista delen (6 böcker) av Jarastavens vandring….vet att nu kommer jag att känna mig väldigt ensam när den är slut.

  Gillad av 1 person

 2. Mysig lördag med snö, soppa och allt. Jag hade gärna velat ha snö hit till södra Sverige. Brukar inte längta efter det, tvärtom. Men i år känns det välbehövligt med lite vintermagi, nåt som gör det roligt att vara utomhus igen. Annars är det mest grånad. Noll soltimmar på en dag.

  Vad kul att du gjort upp en läsplan inför nästa år! Jag läste My sister, the serial killer på svenska för bara ett tag sen. Den var super. Jag har också en läslista, men mest bara i huvudet, så den är väl inte direkt huggen i sten. Jag är inne i en period när jag läser mycket med en faktatouch. Tror det har att göra med att jag känner mig väldigt understimulerad och behöver ge hjärnan näring.

  Hoppas helgen fortsätter mysigt.

  Gillad av 1 person

  • Nej samma är väl här jag brukar ha en plan men jag följer den inte Stenhårt brukar komma andra böcker emellan😂
   Tyvärr så försvann snön rätt fort här det är grått och regnigt här nu

   Gilla

 3. Igår lyssnade jag klart på sista delen av en serie om Hammarbypolisen som jag verkligen rekommenderar. Carin Gerhardsen heter författaren. Nu är jag sugen på något lite mer lättsamt, något juligt kanske 🙂

  Gillad av 1 person

 4. Det är bra här.
  Skönt med en promenad. Sen slumra lite i soffan 😊.

  Jo, det var lite mysigt när det kom lite snö i fredags. Håller med dig om att det var trist att all snö var borta när man vakna igår lördag.

  Hoppas att du lyssna ut Harry Potter igår. Så du får börja med ny bok.

  Såklart du ska vara glad att du duscha & gjorde soppa. Det lilla räknas med 😊& vi har ju olika saker vad som gör oss glada i olika situationer. Sen är det lite att det första som kommer upp. Det skriver man.

  Glad lucia 😇🤗

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s