Söndag- Det har snöat!

Hej!
Hur mår ni?
Jag mår bra, idag är det söndag och vet ni idag har det verkligen snöat hos mig. Om man tittar ut så ser det verkligen ut som ett winter wonderland. Medan jag skriver inlägget så håller de på att plogar härute. Det är verkligen mysigt med snö. MEN lite jobbigare att köra rullstol. Men jag föredrar ljuset som kommer med snön. Det jobbiga är inte att köra rullstolen utan kylan tycker jag. Jag som fryser så lätt.

Det är ju trots allt väldigt fint och mysigt med snön 😍

Trots detta med rullstolen och kylan så tycker jag snön är mysigare än regnet. Det bästa vore ju bar mark och inte så mycket kyla. Men jag kan ändå tycka att det är mysigt med snön. Så ikväll ska jag nog läsa lite tror jag och tända ljus. Jag bor i en gammal lägenhet så på vintern är det kyligt och kallt. Och sommaren som en bastu.
Men jag har inte gjort så mycket idag bara tagit det lugnt. Jag är med i veckans länkregn så nu tar vi vilka som är med:

Madeleine skriver om: https://www.saramadeleine.se/2020/12/27/bloggutmaning-31-dagar-i-januari-2021/?fbclid=IwAR1bNsW6Pr-eahYzDmAJFe5_3SuCAJBhYoshaKTRH6krv3x-HFL82GGvmOE

Diana skriver om: https://nouw.com/fibrolivet/sakra-varje-unge-37689826?fbclid=IwAR11_qvIfevJXxiTXTWwv_DPM5vP_R3js6y47Mfjq5jN7b-I_lXmjWFMKNM

Kolla in dessa bloggare! De är fina bloggare båda två och skriver intressanta inlägg. Nu ska jag sätta mig och läsa lite. 📚
Kram/Amanda

13 reaktioner på ”Söndag- Det har snöat!

 1. Det har snöat här med idag vi har säkert fått 6cm snö. Jag tycker det är jobbigt med isen & halkan. Men annars gillar jag snö. Det lyser ju upp ❄️. Mer ska ju komma & minus graderna ska höjas. Nu är vintern här 🙂
  Håller med båda två Madde & fibroliv har intressanta bloggar. Så skönt att det lugnt & läsa 🙂.

  Gillad av 1 person

 2. Jag gillar snö, men man kan inte påstå att vi fått någon här nere. Lite snöfall men inget som har lagt sig. Jag blir allt lite avundsjuk när jag ser hur folk runtom i landet lägger upp vintervita foton.

  Gillad av 1 person

  • Jo det finns ju för och nackdelar med allt även snön. Läste nyligen klart introvert den tysta revolutionen. Nu har jag börjat med en annan bok idag som heter breven från E😊

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s