Hur det gått

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra med mig, ikväll var det pojkvännen som stod för middagen och det blev kycklinggryta med ris. SÅ gott. Han gör verkligen så goda kycklinggrytor. 😍Ikväll efter maten så blev vi väldigt mätta men vi har nyligen sett en film på netflix. En film jag tyckte var mycket bättre än den förra vi såg. Ikväll såg vi ”dracula untold”
Annars så har dagen varit bra, lagt upp ny video på youtube idag och kollade hur många videor det blev 2020 och det blev 114 totalt. Insåg också att jag började med youtube igen i november 2019. Så lite över ett år. Känns som att tiden har gått så fort trodde jag började 2020. Men jag är så nöjd att jag har hållit på över 1 år och kanalen börjar växa mer och mer. Så nu länkar jag min senaste video här nere👇

I dag la jag ut en wrap up på november och decembers lästa böcker. Kolla gärna in den och dela gärna vidare. Så hur har det gått med bloggen då. Med tanke på att jag gick över till WordPress i oktober. Det var ju lite trögt i början men nu i december så har ja sett att även bloggen går uppåt mer och mer.
Mitt mest lästa inlägg här på bloggen för 2020 är https://amandizan.wordpress.com/2020/11/06/fredag-och-helg/ med 59 visningar.

Med tanke på att jag kom tillbaka i oktober och nu stannat här så tycker jag detta är otroligt bra och jag är så glad att jag har kämpat med både youtube och bloggen. Hårt arbete lönar sig verkligen. Så jag tänker fortsätta nu när jag börjar se att det har lönat sig. Nu kör vi 2021 och siktar högt. Så hur har det gått jo bra och jag är så glad att jag verkligen lägger ner tiden på det jag verkligen tycker om. Bloggen och youtube är två saker jag mår bra av. Förutom böcker😉 Tack för att ni lämnar kommentarer och gillar inlägg och läser inläggen. Det betyder så mycket! Och tack till alla er som kollar på mina videor och gillar. Det gör mig så glad och jag verkligen uppskattar ert stöd❤

Kram/Amanda

17 reaktioner på ”Hur det gått

  1. Kul att det gått framåt med både blogg och youtube, då blir man ju mer sugen på att fortsätta kämpa för det man brinner för. Kul att pojkvännen din gör goda kycklinggrytor. Jag gillar att göra kycklinggrytor med ingefära och lime i ihop med en massa grönsaker och kokosmjölk. Så gott ju!

    Gillad av 1 person

  2. Vad roligt att läsa att du har skaffat pojkvän sedan jag var här inne sist…..Vad härligt att han lagar God mat med…Kul att det går bra för dig på både bloggen och på Youtube…

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s