Filmkväll och snö

Hej!
Hur mår ni?
Jag mår bra, jag bloggade inget igår av anledningen att det inte fanns något att blogga om riktigt. Det var en lugn dag/kväll som slutade med en filmkväll. Vi såg filmen ”the midnight sky” på netflix. Idag vaknade jag upp till snö igår innan jag gick och la mig tog jag bild på snön som hade kommit. Då snön som kommer på kvällen oftast varit borta dagen efter sen. Men idag låg den kvar och det har snöat idag. Så mysigt. Därav rubriken också. Tar med lite från igår och idag.

Äntligen lite snö som fick ligga kvar. Började nästan tvivla på att vi skulle få snö i år

Nu har vi nyligen ätit och jag duschade tidigare idag. Så skönt när man fryser då är det skönt med en varm dusch. Till middag lagade jag falukorv och stuvade makaroner. Men blev annan pasta med då vi inte hade så mycket makaroner. Men det fungerade bra det med och lite frysta grönsaker. Nu resten av kvällen funderar jag på att läsa lite till eller fortsätta se på serien Arrow. Såg två avsnitt innan jag la mig igår och det är ju SÅ bra. 😍Vi får helt enkelt se vad jag gör ikväll helt enkelt.
Tack till alla er som svarade på om ni var introverta, ambivert eller extroverta i förra inlägget. Det var verkligen intressant och kul att få se era svar. Läs förra inlägget ”det här med böcker” så förstår ni. Om du inte har läst det. Har kommit halvvägs i boken nu.
Kram/Amanda

33 reaktioner på ”Filmkväll och snö

  1. En varm dusch kan göra underverk när man fryser eller har ont i huvudet, så Hilma skönt. Det är ju så fint när det är snö ute, här i Göteborg ligger en del del nu faktiskt vilket är mysigt, det var längesedan vi hade ordentligt med snö. Och stuvande makaroner är ju så gott

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s