Det här med böcker…

Hej!
Hur mår ni?
Jag mår bra, idag har det inte hänt mycket alls tog en dusch tidigare och svarat på kommentarer från inlägget ”2021 nytt år” Blir verkligen så glad och varm i hjärtat. Märker att många tycker jag är duktig som läser så mycket. Speciellt förra året. Det var och är nog pga pandemin dels + att jag har fått upp läsandet igen. Allt handlar ju om att jag också har det intresset och tycker verkligen om det.
Sen vet jag att vi alla har olika intressen och kopplar av på olika sätt. För mig är det böcker och ibland även filmer och serier. Det är mina största intressen och har alltid varit sedan jag varit barn. Så det här med böcker är ju mitt intresse och vore ju så kul om jag lyckas inspirera någon utav er att börja läs eller lyssna på ljudböcker.
Spelar ingen roll hur många böcker man läser eller lyssnar på. Det är inte antalet som är viktigt att man tycker om det och njuter. Det är viktigt.

Ursäkta att bilden blev lite suddig. 😒

Här har ni handlingen av boken som jag läser just nu och ja jag är introvert.. väldigt introvert har jag märkt men har inte läst klart den än men det kommer en bokrecension. Men än så länge tycker jag det är väldigt intressant och lärorikt. Har läst ca 100 sidor nu när jag skriver inlägget.
Vad är du? Introvert, extrovert eller ambivalent?
Så ja jag läser mycket och ser filmer/serier vad kopplar du av med?
Kram/Amanda

33 reaktioner på ”Det här med böcker…

 1. Det är kul tycker jag att du har hittat bok intresset 😊. Jag är med en introvert person. Min avkoppling är med serie, film, kolla tv, Youtube, lyssna på bok, läsa bloggar, sitta vid vatten.

  Ha det så bra! 🙂

  Gillad av 1 person

 2. Har tidigare varit en bokmal och plöjer lätt genom två böcker i veckan (trots grava läs och skrivsvårigheter) men sedan barnen kommit har det stannat nästan helt. Nu ger jag ljudböcker en chans i stället, roligt med lite underhållning när man tex städar

  Gillad av 1 person

 3. Jag älskade att läsa förr, men har svårt att komma till ro med det numera. Den här boken blev jag dock väldigt intresserad av, så jag gick faktiskt in och beställde den direkt nu när jag läst ditt inlägg. Blev sugen igår, men att läsa baksidan där fick mig att slå till.

  Gillad av 1 person

 4. Jag är periodare då det kommer till böcker måste jag säga. Har börjat lyssna lite nu och det gillar jag helt klart. Som person är jag nog introvert jag med. Behöver min egentid så mycket.

  Gillad av 1 person

 5. Böcker har alltid varit ett stort intresse för mig med. Dock kom jag av mig en del då barnen föddes, vilket är riktigt tråkigt. Men jag försöker läsa några böcker i alla fall! 🙂

  Gillad av 1 person

  • Förstår att det blev mindre läsning när du fick barn men härligt att du ändå försöker ta dig tiden till nån bok det är viktigast inte hur många man läser😊

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s