Måndag- Ny bok

Hej!
Hur mår ni?
Igår var det tyst från mig här, gjorde inte så mycket så blev att jag inte bloggade något. Idag har varit en lugn dag med men idag var jag iväg till biblioteket och hämtade min och Maricas bok för januari och våran bokcirkel. Så äntligen har jag fått hem den och kan läsa den. Håller på med en annan just nu men tänkte börja med den direkt efteråt. När jag var ute så såg jag att det börjat snöa och var vitt på marken. Boken som jag läser nu är: Introvert den tysta revolutionen. Jag känner igen mig. SÅ mycket av det jag har läst hittills.

Detta är våran bok för januari som jag nu har fått hämta ut. Nu när det har varit jul och nyår så har det inte varit öppet + det är öppet speciella tider nu när det är corona. Man kan bara hämta reserverade böcker. Och då bara vissa tider.
Nu resten av kvällen blir fortsatt lugn. Har varit trött idag och är det fortfarande måndagar är jag oftast trött och det gör ju det inte bättre att det är grått ute. Är sugen på att se en film eller börja på en ny serie. Senaste serien jag såg var Unsolved mysteries på netflix. Håller även på med Arrow då säsong 7 äntligen ligger ute på netflix. Arrow är en marvel serie.
Insåg även när jag scrollade på disney+ hemsida att det finns 5 filmer av ”ensam hemma” Har trott att det bara är 4 men tydligen en till. Dock har jag inte sett 5:an. Bara ”alla” 4. Om ni frågar mig så är 1-2 bäst sen går det utför. Tyvärr… Så det blir antingen serie eller film ikväll för min del.

Kram/Amanda

37 reaktioner på ”Måndag- Ny bok

 1. Ja mycket är speciellt dessa tider, men man löser det bra ändå tycker jag, bra för all att det göra ordnat så de kan ha öppet. Jag hittade några böcker här hemma jag sparat, jag älskar egentligen fysiska böcker och skulle vilja ha ett helt bibliotek, har två hela flyttlådor hos mina föräldrar men ingen plats i dagsläget. Drömmer om i ett framtida his ha ett litet eget bibliotek 😍

  Gillad av 1 person

  • Min dröm är med att kunna ha ett eget bibliotek med massor av böcker det vore en sån dröm😍
   Kul att du hittade några böcker hemma vad läser du för böcker

   Gilla

 2. Jag dömer ofta böcker efter framsidan och den som du och Marica valt ut till eran bokcirkel ser riktigt lovande ut. Vad bra att biblioteket ändå har öppet vissa tider. Håller med om att ensam hemma 1-2 är de bästa. Visste inte att det finns en femte film.

  Gillad av 1 person

 3. Vad bra att du fick tag i boken ni skulle läsa. Många gånger tycker jag att gör man uppföljare på en film eller även en serie som blir för långrandig så blir det inte bra, Fantasin tryter väl kan jag tänka mig.

  Gillad av 1 person

 4. Den där boken om introvert – den tysta revolutionen måste jag nog ta och läsa tack för tipset. Ska kika på vad er bokccirkelsbok handlar om också. Jag är just nu inne i Keplers spegelmannen – börjar närma mig slutet.

  jag gillade också 1-2 bäst men visste att det fanns en 5:a (har ju en filmtokig son här hemma som uppdaterar mig) men har inte sett den

  Gillad av 1 person

 5. Hade verkligen ingen aning om att det fanns fler än två stycken ensam hemma filmer. Är det några som är gjorda nyligen? Skoj på ett sätt. Osäker om det är värt att se dem nyare eller andra tre versionerna! 🧡

  Gillad av 1 person

 6. Det går ingen nöd på dig 🙂. Du har både serier & böcker att läsa. Men det är trevligt & mysigt åxå. Avkopplande med. Det behöver vi.

  Så mysigt att det snöar ❄️😊

  Jag viste heller inte att det fanns en 5:a på Ensamma hemma. Jag håller med dig 1 & 2 är bäst. Sen spårar det ur.

  Ha det så bra!

  Gillad av 1 person

 7. Jag testade att vara med i en bokcirkel under hösten, men antingen hade jag redan läst boken eller också intresserade den mej inte alls… kanske blir så när man läser mycket 🙂

  Gillad av 1 person

 8. Har sett Ensam hemma 1 & 2 med familjen nu under julen. Vet inte om jag orkar att se fler.. Som dottern sa: Hur många gånger kan de glömma honom hemma? 😀
  Läste ut en bok igår så idag är det dags att sätta tänderna i någon ny!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s