Bokrecension och ny video

Hej!
Hur mår ni?
Jag mår bra idag har jag bara tagit det lugnt och inte gjort så mycket. Njuter av att det är helg. Igår tog jag tag i att svara på alla kommentarer. Så nu ligger jag i fas, satt även idag och svarat på kommentarer från inlägget nyår. I år ska jag bli bättre på att svara på kommentarer här på bloggen. Det är något jag verkligen vill.

Nu till rubriken som sagt tänkte jag idag dela med mig av en bokrecension på den sista boken jag läste för 2020.

Handling: Det handlar om en tjej som heter Noria som är barn till en temästare och en dag ska hon själv bli det. Men det bär med många ansvar och stora. Även en del hemligheter Den globala uppvärmningen har ändrat Europa och skandinaven geografiskt. Vatten är mycket värt och det är svårt om vatten. Det finns militärer där hennes familj bor som ser till att det finns vatten och inte att någon har för mycket. Då vatten är nu en bristvara. En dag visar hennes far ett ställe som inte finns som ingen pratar om som inte ens får komma ut till militären. Och när Norias far dör och hennes mamma fått jobb i en annan stad så är hon själv och militären börjar övervaka både henne och byn hon lever i. Kommer hemligheter komma fram och hur ska Noria göra.
Detta är en dystopisk bok som är sett till en tid efter våran tid alltså min, eller långt fram i tiden. Jag tycker boken var bra och intressant att få läsa. Men tyckte nog att hon kunde ha beskrivit lite mer om vad som har hänt innan. Men tycker den var bra och inte tråkig alls. Den fick 3,5 stjärnor av mig. Detta var alltså sista boken jag läste för 2020.
När vi ändå är inne på böcker så kan jag berätta att jag igår la upp en ny video som handlade om böcker också. Svarar på frågor om böcker och om favoriter. Länk här nere👇

Och jag vill även passa på att tacka just DIG som tittat på mina videor förra året och delat och gillat videor jag har gjort och jag hoppas ni som kollar på mina videor fortsätter att följa med mig och stöttar min kanal. TACK för att ni har tittat det betyder så mycket och det gör mig så glad. Och jag verkligen uppskattar det. ❤

Kram/Amanda

36 reaktioner på ”Bokrecension och ny video

 1. Den boken lät väldigt intressant. Det låter spännande med att militären övervakar byn och huvudpersonen. Jag är mer för deckare och spännande böcker 🙂 Så roligt att du kommer med bokrecensioner och boktips

  Gillad av 1 person

 2. Låter som en intressant bok, önskar jag fan tiden och lugnet till att läsa igen.
  Älskar böcker och bokrecensioner men får aldrig till det för oftast är jag så trött att det är lättare att sätta på tvn. Men förut läste jag jämt.

  Gillad av 1 person

 3. Den där boken verkar spännande. Väldigt annorlunda mot den typen av böcker som jag brukar läsa, så den hade nog inte fångat mitt intresse i en bokhandel eller online, men nu när du skriver om den blir jag nyfiken.

  Gillad av 1 person

 4. Uppskattar alltid dina recensioner, det är ett av mina mål i år, att plöja igenom fler böcker än 2020, började redan igår kväll att lyssna på en. Ocv även att bli bättre på att kommentera/svara på kommentarer är ett av mina mål. Kul att vi har lite lika ta kar helt klart

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s