2021- Nytt år

Hej!
Hur mår ni?
Nu är det nytt år och förra året var ju ett konstigt år eller iaf annorlunda. Tänkte berätta lite om vad jag gjorde förra året och vad jag har tänkt med detta år.
Jag hade tänkt att förra året skulle vara det året då jag träffade folk och fick vänner men så blev det ju inte riktigt. Istället så kom jag igång med min läsning bättre än på läge. Förra året tog jag mig verkligen tiden att läsa. Jag har självklart läst åren innan men inte alls lika mycket. Är så glad att jag har kommit igång. Jag mår verkligen bra av att läsa så kommer fortsätta med det även detta år. Har räknat att jag ca läste 42 böcker förra året kanske lite mer eller mindre. Men ca 42. Då både ljudböcker och fysiska böcker.

Här är några av böckerna jag läste 2020 och blev ju många fler. År 2021 har jag som mål att läsa 50 böcker så ca 1 bok i veckan. Det tror jag att jag klarar. Vet att jag har fått frågan hur många jag läser på en vecka/månad. Brukar bli 2 fysiska och 2 ljudböcker på en månad. Kan bli mer om jag verkligen lägger ner tiden.
Men förutom det så hoppas jag att jag får träffa lite folk iår. Har absolut inga problem med att vara själv. Men det finns ju en gräns och även om jag är introvert så vill jag träffa folk. Kanske bara i lagom mängd. Men vi får se hur det blir vi tar en dag i taget. Annars så blir det nog mer bakning i år då jag äntligen fått en springform. Annars blir det att fortsätta med youtube och att vara med pojkvännen såklart. Sedan så tänker jag vara kvar på wordpress i oktober flyttade jag över hit och jag trivs så bra nu, så jag är kvar här. Men detta var lite av mina tankar för i år.
Kram/Amanda

36 reaktioner på ”2021- Nytt år

 1. Du är otrolig på att läsa, helt underbart ju! Ja det är verkligen ett konstigt år men vi har överlevt och det kommer att bli bra. Du får ta detta året istället till din ”sociala” utveckling, det kommer att gå så bra så, du är ju helt underbar och verkar så snäll ❤

  Gillad av 1 person

 2. Känner mig lite dålig med att läsa böcker. Så många! Wow. Vad duktig du är fina vännen! 😀 Måste verkligen bättra mig med läsningen för i år. Kanske som ett nyårslöfte! 🎆

  Gillad av 1 person

 3. Helt klart blev det ett konstigt år. Som jag längtar tills man kan få vara social igen. Har börjat lyssna på böcker förra året. Nu lyssnar jag på familjen Bridgerton.

  Gillad av 1 person

 4. Jag tycks vara den enda som tycker att det blivit lite väl mycket umgänge i år…vilket helt och hållet beror på att jag varit hemma mer och maken som alltid är hemma inte heller kunnat resa någonstans. Det har varit mycket digitala möten etc. Jag är introvert och blir knäpp om jag inte får vara ensam. Så jag har också flytt till böckernas värld där är det ingen som stör eller tränger sig på om jag inte tillåter det. Men böcker kan också vara ett sätt att skingra ensamhet – så ja böcker är bra på alla sätt och vis
  Men jag har saknat konserter, teater och andra liveframträdanden.

  Gillad av 1 person

  • Jag förstår precis hur du känner jag tycker att sätta mig med en bok ger mig en form av egentid då jag försvinner in i boken. Och ja att läsa böcker känns mindre ensamt

   Gilla

 5. Jag älskar med att läsa, men.. blir som aldrig av känns det som. Har försökt med ljudbok nu då jag är på promenader med barnvagnen (har blivit cirka 30 timmar i månaden med ljudbok senaste två månaderna). Men saknar den fysiska känslan. Att sitta med en bok i handen…

  Gillad av 1 person

 6. En bok i veckan är bra jobbat, ocv har du läst 42 2020 så tror jag absolut du löser några till. Kul att du har hittat något du verkligen gillar, och att du delar med dig. Jag har ett mål på 10 böcker 2021 och det hoppas jag att jag kan nå

  Gillad av 1 person

 7. Det är bara bra här.
  En bok i veckan är väldigt bra jobbat 😀👏🏻. Det tror jag med att du fixar 50 böcker det här året.

  Jag vill med träffa människor det här året. Man saknar det enormt. Såklart du ska umgås med din pojkvän.
  Så bra att du trivs här på WordPress 🙂

  God fortsättning❣️

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s