Gott nytt år!

Hej!
Hur mår ni?
Jag mår bra, idag är det nyår känns helt otroligt tänk att det redan har gått ett år. Tyckte ju nyss det var sommar. Tiden går för fort. Idag har jag varit lite småtrött så det har varit en lugn dag och kommer bli en lugn kväll med. Blir bara hemma och umgås med varandra jag och B.
Annars så har jag varit till Ica och handlat det sista vi glömde igår, så nu har vi toapapper hemma😁 När jag kom hem slängde jag ihop en kladdkaka. Gick fort och enkelt och nu när jag har min springform gick det genast mycket enklare att baka. Här ska bakas mycket nästa år 😁Nån som vet om man kan göra matpaj tex köttfärspaj i en springform?

Här är det färdiga resultatet av kladdkakan. Om ni undrar vad jag har ovanpå så är det kokos. B har redan tagit en bit och tyckte det blev gott. Han lagar mer mat och jag tycker det är både kul att laga mat och baka. Ja mat behöver vi ju varje dag.😉Nej men jag bakar mer än min pojkvän. Alla tycker vi ju olika om saker, bara glad att han tyckte det smakade bra. 😉 Nu har jag precis duschat och det var så skönt. Igår rakade jag benen innan jag la mig och nu nyduschad. Så härligt. Är så nöjd och glad över den här dagen.
Vi kommer inte göra något speciellt vilket inte gör mig något. Att få vara med B på nyår gör mig så glad. Detta är andra året vi firar nyår tillsammans. Vi firade även 2019 ihop.

Nu vill jag önska er ett gått nytt år och jag hoppas ni blir nöjda med eran nyår vad ni än gör.❄❤
Kram/Amanda

10 reaktioner på ”Gott nytt år!

  1. Mysigt att bara umgås. Jag är med gubben och hans son idag och tar det lugnt. Så gott med kladdkaka. Samma här jag bakar och gubben lagar mat.
    Går utmärkt att göra paj i sådana formar 🙂

    Gillad av 1 person

  2. Den där kakan ser supergod ut, springformar är guld värda vid alla slags matlagning och bakning. Matpajer går alldeles utmärkt att göra. Härligt att du och pojkvännen kunnat fira tillsammans. Lugnt och skönt, för mig är det det bästa nyåret.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s