Sista dagen

Hej!
Hur mår ni?
Igår var det tyst och även dagen innan. Vad har hänt då de två senaste dagarna? Igår tog jag det lugnt och låg i soffan och kollade på serie på netflix mest. Så hade inte riktigt något att blogga om. Dagen innan hade jag fullt upp eller jag var produktiv. Var in till ett loppis och lämnade lite saker som jag hade rensat och kom hem med en mortel och två böcker. När jag går på loppis då följer det alltid böcker med hem. 😂

Dessa åkte med hem. För någon dag sedan läste jag ut en bok. Det kommer en bokrecension. i början av januari.
Idag så har det snöat och det är lite vitt på marken, man kan ju hoppas på att ligger kvar tills på fredag efter nyårsafton. Idag har vi annars varit in till Willys i Västerås och storhandlat och panta flaskor. Trodde det skulle vara långa köer men det var det inte. Det var en del folk dock men inte jättefarligt. Vi kom hem med det mesta som vi skulle ha förutom toalettpapper. Typiskt. 😂Men nu har vi iaf mat hemma och mindre papperskassar. Ska gå till Ica imorgon och köpa det. De har öppet till 19. i köpte även med oss mat hem, KFC blev det.
Resten av kvällen blir nu lugn. Ska försöka ta tag i att raka benen nu inför nyår så man har det gjort, men man skjuter ju på det men det är så skönt med nyrakade ben. Så lena och mjuka.😍

Kan ni tänka er imorgon är det nyår och nytt år. Trots att det har varit ett konstigt år så tycker jag det har gått så fort. Var det inte nyss sommar?
Kram/Amanda

32 reaktioner på ”Sista dagen

 1. På loppis kan man verkligen göra fynd, böcker brukar det finnas mängder utav 🙂 Det är alltid så härligt att fylla upp både frysen, kylen och skafferit med mat. Jag brukar också glömma att köpa saker och det är oftast den saken jag glömmer att köpa som jag egentligen gick till affären och handla som jag glömmer 🙈 så tokigt det kan bli

  Gillad av 1 person

 2. Ja helt sjukt att detta året redan är över. Ser så fram emot ett bättre 2021, vi har ändå haft det rätt okej i sammanhanget men ändå. Skämta tt få tankar och handlat och att det inte var så mycket folk, jag handlade ocv hämtade 2 paket och det var mycket folk där

  Gillad av 1 person

 3. Det låter som min man. Så fort han besöker en second hand bir det ett gäng böcker Svårt att komma på något intressant att skriva om då man bara ligger och tittar på netflix 🙂 Lite så har jag det nu iaf,

  Gillad av 1 person

 4. Kul med loppis och lite nya böcker. När jag var barn och vi hälsade på hos min farmor i Lund så köpte jag alltid en massa böcker på antikvariat. Gamla Kittyböcker var mitt stora måste. Jag har en riktig skog på mina ben, skulle behöva raka dom jag med….

  Gillad av 1 person

 5. Kul att gå på loppis.
  Skönt att du slapp mycket folk på Willys. Då skicka du över alla människor till Ica Maxi Erikslund. För där var det mkt folk!! 😅.
  Att panta känner jag att det gynnar både mig. då jag tjänar pengar på det & naturen. Då det är miljö nyttigt. Sen känns det bra i hjärtat på mig 😊. Sambon gillar inte att göra det.
  Så jobbigt det är när man glömmer att köpa något 🤗.
  På KFC är det ganska på.

  Ja. Att raka benen & fiffin tycker jag känns så skönt. Känslan att krypa ner med rakade ben under täcket är såå NICE ☺️

  Gott Nytt År!! 🥳🍾🥂✨🎉🌹

  Gillad av 1 person

  • Ja jag hörde det att det var fullt på Maxi och att det var långa köer. Min pojkvän gillar inte heller att panta men jag gör det. Gott nytt år till dig med 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s