En produktiv tisdag

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra och idag har jag haft en bra produktiv dag som rubriken stämmer. Efter lite frukost och kaffe så var man ju mer vaken så då började jag med att redigera en video. På eftermiddagen fick jag hjälp med att hämta ut paket. I förra veckan så beställde jag faktiskt ett tyngdtäcke till mig själv. Har fått prova min farmors och känner att det fungerar så vill ha ett eget.

Passade även på att byta sängkläder och lägga på mitt egna tyngdtäcke när jag kom hem. Såhär ser det ut och jag ser fram att gå och lägga mig. Brukar oftast ha svårt att somna men är enklare att somna med tyngdtäcke. Känns tryggare.
Dammsög också, men sen så nu på kvällen har det varit lugnt. Det blev en matlåda till middag då jag ville ha något snabbt. Borde börja mealpreppa.. Så enkelt att bara värma en matlåda.
Men jag är som sagt nöjd med min dag fått saker gjort samtidigt som man fått friskluft. Så fint med allt snö men så kallt. Har haft en produktiv tisdag helt klart.

Till sist så länkar jag min senaste video här så kolla gärna in den. Har gjort en video med delar från förra årets videor. Alltså best of 2020. Kolla gärna in den och dela vidare videon.
Kram/Amanda

15 reaktioner på ”En produktiv tisdag

  1. Ja tyngdtäcke skall vara bra, skulle vilja köpa ett hit hem med men skall nog låna mammas med, inte säker att det är något för oss men skulle vilja testa. Att får gjort mycket och vara produktiv är en härlig känsla, gott att du fått gjort den del. Meal prepp låter som en god idé, det är vi nog flera som skulle behöva och inte minst när jag jobbar uteslutande hemifrån nu, då äter jag så kasst

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s