Dag 2 av städning

Hej och godkväll!
Hur mår ni?
Idag kan man som rubriken säger säga att det har varit dag två av städning eller en dag till då jag har varit produktiv. Idag tog jag faktiskt tag i en sak som jag har skjutit på så mycket. Nämligen att rensa och städa kylskåpet. Vet inte hur ofta man ska göra det men nu har det sett lite stökigt ut ett tag. 😳Men idag tog jag tag i att starta projektet. Kylskåpet ä inte klart nu är det hyllorna längst upp som är kvar men dom tar vi i helgen då pojkvännen kommer. Blir lite lättare för honom då han är längre samt att han står upp. Dock känns det så skönt att faktiskt ha tagit tag i det. Att hjälpas åt tycker jag är viktigt så känns bra att jag har börjat. Så får B ta det sista. Man mår så bra av att se att det blir rent.
Tog även och dammsugade lite idag då jag såg att jag missade lite igår och det störde mig så dammsög idag med. 😊

Till middag blev det sedan baconsås med rödlök och potatis. Tog fram bacon tidigare idag så det var tinat på kvällen. Tycker det blev snyggt upplagt. Medan jag grejat här hemma i kylskåpet och lagade mat så har jag lyssnat en del på månadens bok av min och Maricas bok för vår bokcirkel. Har även den fysiska boken hemma så ska nog läsa lite mer ikväll nu. Så jag kommer nog läsa den antingen som ljudbok eller fysisk. Beroende på vad jag känner för och gör.
Men nu ikväll har det varit lugnt suttit och svarat på kommentarer en del. Nu blir det en lugn kväll. Men det har varit dag två med städning här.

Kram/Amanda

22 reaktioner på ”Dag 2 av städning

 1. Bra att kunna stötta och hjälpa varandra! Så längesen jag läste bloggar, missat bokcirkel grej. Har jag missat mycket? 😀 (svara gärna som kommentar så jag inte missar svaret hihi) Hoppas du sover gott inatt och får en riktigt fin Torsdag! kram

  Gillad av 1 person

 2. Städa kylskåpet gör man inte allt för ofta, men det är kul när det är klart. Smart att vänta och låta pojkvännen ta dom översta hyllorna. Bra ju att du både kan lyssna och även läsa boken

  Gillad av 1 person

 3. Alltid så skönt när man fått gjort någonting man länge tänkt men skjutit på. Vi har ett skåp med grytor och kastruller vi inte fått tummen ur att gå igenom, trots att vi gick igenom alla andra skåp i köket för nån månad sen. Så det hoppas jag blir av under helgen =)

  Gillad av 1 person

 4. Det är så skönt att städa något som man har dragit för att göra ett tag.
  Vi städa med ur vårat kylskåp för några veckor sen. Ibland är det bra att samarbete. Ibland mindre bra. Men när vi städa ur vår kyl så hade vi ett bra samarbete.
  Det är ju bra att nu har tagit det du kan göra i kylen. Så får killen göra resten 🙂👍.

  Skönt med en lugn kväll.

  Ta hand om dig!

  Gillad av 1 person

 5. Det är bra att hjälpas åt om man har möjlighet😊 Jag har också smugit igång med att rensa i kylskåpet och även i frysen. Men jag är väldigt osugen på dessa sysslor, så det blir lite då och då😆 Maten ser riktigt god ut!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s