Söndag och helgen

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, det har varit en lugn helg med lugn och ro umgåtts med pojkvännen. Imorgon åker han och jobbar igen så ska ta vara på den här dagen. Igår gjorde vi inte så mycket han var iväg en stund och jag var så trött under dagen igår. Men på kvällen lyckades jag få ihop en middag åt oss och ta en dusch. Lagade lax i tomatsås med vitlök med spagetti till. Blev så gott.

Efter att vi hade ätit och sen lite efterrätt då pojkvännen ville ha det var man så mätt men det var mysigt. Efterrätten fanns redan i frysen av form av sia glass. Saltkola tror jag det var. Mätt blev man och lite frusen. Så hoppade in i en varmdusch och fick tillbaka värmen.
Det blev film men jag höll på att somna så det blev att B kollade på filmen och jag sov, funderar på att se klart den idag, tror dock att jag redan har sett den för flera år sedan. Var nämligen Hannibal. från 2002-2001. Så blir en lugn söndag känner mig dock piggare idag än igår. Men innan jag avslutar så,
Länkar min nya video som ligger ute på youtube sen igår. Ni får jättegärna kolla in den och dela videon vidare till andra.

Kram/Amanda

37 reaktioner på ”Söndag och helgen

 1. Skönt med en lugn helg. Men det börja kännas att det är lite för mycket av den varan nu. Att man vill hitta på något på helgerna.

  Det lätt gott. Lax i tomatsås.

  Jag har med glass i frysen. Men jag är Inte så sugen på nu när det är kallt ute. Så det är tur att glass klarar sig bra i frysen 😊.

  Ta hand om dig!

  Gillad av 1 person

  • Ja det var ett bra tag sen jag skaffade pojkvän men kan vara så att du inte har sett fler inlägg där jag skrivit om honom
   Haha ja vi får göra ett nytt försök. Men han tyckte det var okej då jag var trött😉

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s