En full tisdag eftermiddag

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, har varit fullt upp hela eftermiddagen och kvällen. Jag kommer igång på eftermiddagen oftast och igår var det bara en seg dag där jag inte orkade nånting. Och bara kände för att gå hemma. Idag så har jag dammsugit och fått hjälp med att torka golven. Efter det var jag ute i ca 2h om inte mer. Var och handlade och passade även på att gå förbi Apoteket. Kom hem för ca 1h och var så hungrig. Så nu har man ätit och även tagit en efterrätt.

Efterrätten blev en vaniljsemla!

Jag fick för mig att jag skulle ha en vaniljsemla. Är inte så mycket för vanlig semla och tyvärr inte vaniljsemla heller. Det är gott men inte så gott. Det är alldeles för mycket grädde för min smak.
Resten av kvällen nu blir lugn. Har nyss pratat med farmor ett tag, trevligt samtal som jag tror vi båda behövde. Nu är jag dock helt slut efter min eftermiddag/kväll men känns ändå skönt att få mycket gjort. Sedan så har jag även mailat min skola som jag läste företagsekonomi på och ställt mig så får göra ett skriftligt prov på den kursen i Mars. Eftersom det inte gick så bra muntligt. Så nu är saker på gång.

Kram/Amanda

18 reaktioner på ”En full tisdag eftermiddag

 1. Det är bra här.
  Det är bra att göra saker när man ändå är i gång. Hoppas att det gick bra att handla & på apoteket. Jag är som dig. Jag äter EN vanilj semla. Inte mer. Därför att vanlig semla gillar jag inte.

  Kul att saker är på gång för dig 🙂

  Ha det så bra!

  Gillad av 1 person

 2. Vissa dagar är sega och man kommer inte igång men oftast är man därefter ganska effektiv. Toppen att hinna både städa av ordentligt och hinna vara ute så länge. Skulle behöva komma ut mer på dagtid, skall försöka ta en lunch promenad varje dag ävennomäven drt regnar

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s