Promotion av mitt nya instagramkonto

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra med mig, dagen idag har varit lugn inte gjort mycket alls förutom att lägga upp ny video på youtube och spelat in en video. Annars så har dagen varit lugn jobbat lite med mitt nya instagramkonto som är ett bokkonto och konto för min youtubekanal. Så blivit lite jobb med sociala medier idag. Mitt nya instagram konto heter: amandizan_books. Gå gärna in och följ. Men känns verkligen jättekul att jag har startat konto då jag är en riktig bokmal och älskar böcker.

Så det finns 3 inlägg på kontot men tanken är att det ska bli fler och här kommer det handla mycket om böcker och min youtubekanal som jag har. Så gå gärna in och följ och dela gärna vidare om mitt bokkonto om ni har någon som tycker om böcker. Annars så har det varit kallt och en fin dag ute. Jag vet att det är kallt för det blir kallare inne.
Länkar såklart min senaste video här nere. Som vanligt.

Kolla gärna in videon och om ni själva skulle vilja svara på frågorna finns alla frågor i beskrivningen.
Vet att detta inlägg blev lite av en promotion för min nya instagram MEN skriver jag inte om den och låter den synas så kommer ingen hitta den så hörs och syns den inte. Så marknadsföring behövs.

Kram/Amanda

27 reaktioner på ”Promotion av mitt nya instagramkonto

 1. Självklart måste man marknadsföra.
  Jag är själv en riktig bokmal även om jag är lite less på litteratur för tillfället efter litteraturstudie i 3 år. Men snart sitter jag här med en bok igen 😀

  Gillad av 1 person

 2. Att ha en separerat sida på IG för ditt stora intresse som är böcker. ÄR ju en superbra idé som du har kommit på 😃👍. Då kan du hålla isär kontona. Jag tycker det är kul att hålla på med sociala medier. Man får så mycket tillbaka 😊.

  Jag mår bra här. Det är kallt 🙂. Men härligt när solen tittar fram.

  Hoppas att det är bra med dig! 🙂

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s