Idag gjorde jag det

Hej!
Hur mår ni?
Här var det tyst igår, skrev inget inlägg gjorde en del saker här hemma, diskade och fixade här hemma som man behöver ibland. På kvällen tog jag det lugnt. Kollade lite på Timon och pumbaa tills pojkvännen kom hem. Så en produktiv dag och lugn kväll det kallar jag bra dag. Men nu till runriken
Idag gjorde jag det. Nämligen att skapa ett konto för mina böcker och youtube kanal. Känt ett tag att jag skulle vilja göra ett konto just för böcker och youtube. Två av mina riktigt stora intressen. På kontot kommer jag dela många boktips och lägga ut när det finns en ny video att se. Känns så kul att jag äntligen har tagit steget. Jag känner att jag vill ha ett konto bara för dessa saker då jag dels kan nörda ner mig i böcker 😉 Men även nå ut mer med min kanal. Då det blir mycket böcker på min kanal med.

Mitt nya konto heter amandizan_books på instagram självklart kommer jag inte ta bort mitt andra konto som är mer privat ”amandizan” följ mig gärna på det nya kontot med. Och dela gärna. Men som sagt detta konto kommer innehålla mer böcker och youtube. Vill ha ett konto som är mer för det.
Annars så har dagen varit lugn svarat på kommentarer och kommer fortsätta med det under dagen. Hittills svarat på ”bloggen blivit lite lidande” och ”bokrecension Flickan i skogen” Tack till alla era fina kommentarer om att ni uppskattar mina boktips. Blir så varm i kroppen❤

Kram/Amanda

27 reaktioner på ”Idag gjorde jag det

 1. Det är så där ibland vissa dagar. Det bara kör ihop sig. Sen när man sätter sig. Så orkar man inte att ta tag i något annat ❤️.

  Vad kul att du skaffat en sida för bara böcker. Jag la till dig på Instagram 😊.

  Gillad av 1 person

 2. Vad roligt att du har skapat ett konto för dina böcker nu på instagram och YouTube. Det är alltid kul när man kan närda ner sig i sina intressen mer i ens kanaler 🙂 Jag är säker på att du kommer få många följare 🙂

  Gillad av 1 person

 3. Kul att du skapat ett nytt konto. Ibland kan det vara bra att hålla isär det privata med det andra, det blir lättare att nörda ner sig då. Jag älskar böcker och följer dig gärna ❤

  Gillad av 1 person

 4. Jag hade tre dagar den här veckan när jag inte skrev några inlägg alls på bloggen.Det blir så vissa dagar. Kul att du skapat ett nytt konto för dina böcker och ”youtubande”. Det kommer bli riktigt bra tror jag.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s