Shopping dag med farmor

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, är dock helt slut men är så nöjd med min dag. Den har varit produktiv tisdag, på förmiddagen så var jag och farmor in till Västerås och shoppade kläder eller ja till mig på Erikslund shoppingcenter. Var i stort behov av nya underkläder så blev en del av det och sedan några nya långärmade tröjor som är varma så här nu på vintern. Det var ju soligt ute men kyligt. Så vi shoppade på KappAhl, cubus, carlings och skopunkten. Hittade ett par nya skor som jag kan ha när det blir varmare. Jag är helt klart nöjd med allt jag köpte och känns skönt att ha lite nya tjockare tröjor och nya underkläder. Var helt slut när jag kom hem men fortsatte att vara produktiv då. Eftersom det är som det är nu i världen är jag försiktig. Brukar inte åka och shoppa ofta annars heller men känner att nån gång är okej.

Här ser ni då det mesta av allt jag har handlat idag så nöjd med allt. Och känns skönt att komma iväg lite nu när man är hemma för det mesta. När jag kom hem sen så var jag ut med sopor, och åt sen lunch. Det är ju tur man hade rester sedan söndag. Boendestöd kom och fick lite hjälp med städningen. Blev både dammsugning och torka golven. Och innan jag satte mig ner för att vila så rensade jag lite bland underkläderna och la in det nya kläderna. I stort sätt så har jag gjort det.
Nu ikväll så har jag varit helt slut och är fortfarande. Somnade lite på soffan efter maten. Ingen utav oss här hemma orkade laga mat så blev pizza.
Men trots alla starka intryck som jag oftast får av att vara på shoppingcenter. Det tar sån energi av mig. Är ju som sagt introvert och dessa miljöer tar energi. Men trots det har jag haft en bra dag med farmor och nu ska jag snart lägga mig.
Kram/Amanda

20 reaktioner på ”Shopping dag med farmor

 1. Ja. Oj vilken produktiv dag du hade igår tisdag. Trevligt att åka iväg & shoppa. Kul att du hitta limiter grejer att ta med dig hem 🙂. Alltid trevligt med sällskap med.

  Skönt att åxå få golven rena & fina.

  Jag förstår absolut att du vart trött på kvällen. Tar mer energi än vad man tror att gå i köpcenter. Mkt art ta in, många val, va social å så.
  Hoppas att du fick vila tillräckligt 🙂

  Gillad av 1 person

 2. När man nuförtiden inte är iväg alls lika mycket tar det på krafterna när man kommer ut. Jag håller med. Och med allt skyddstänk rör man sig inte runt så avslappnat heller.
  Jag har blivit mer hemmakär och vant mig av med att träffa lika mycket folk. Även om man kan längta till det också. Kram 🥰

  Gillad av 1 person

 3. Härligt att kunna åka ut med farmor och ha både umgänge och shopping klart. Ibland måste man i väg och Erikslund är ju ganska stort så man behöver oftast inte krocka med någon precis. Fina kläder och skor och ja, man behöver verkligen lite varmare tröjor nu på vintern

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s