Måndag- redigerat video

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, varit en lugn dag har varit hemma idag och redigerat del 2 av min årsresume av videor för 2020. La ut del 2 tidigare idag. Det tog ju några timmar men jag tycker det är så kul med att redigera videor. Kommer såklart länka den längre ner och även del 1. Annars på kvällen har jag pratat med farmor. Imorgon på förmiddagen ska hon och jag åka till Västerås och shoppa. Det ser jag fram emot. Även hunnit med en snabbdusch nu innan vi åt nyligen. Men min måndag har mest bestått i att redigera video. Vill bara säga återigen TACK till alla er som har kollat på mina videor förra året, som gillat, kommenterat och delat. TACK det betyder så mycket.🙏❤

Del 1
Del 2

Nu ikväll så ska vi se film. Eftersom jag nästan somnade sist vi skulle se Hannibal så ska vi se om den ikväll och ja jag ska hålla mig vaken. Känner mig inte lika trött ikväll som då. Så det ska gå bra. Men efter det blir det nog sängen för mig då jag måste upp imorgon. Men nu innan vi ska se film så ska jag försöka läsa lite innan. Läste en hel del igår. Så var en produktiv dag med läsning.
Kram/Amanda

23 reaktioner på ”Måndag- redigerat video

  1. Men vad kul.att du och din farmor har en sådan fin relation ♥️ ska kika på dina vidioar nu så kul när. Du lägger ipp

    Gilla

  2. Vilken tur att du tycker det är kul att redigera 🙂. Trevligt att shoppa med farmor. Hoppas att du hittar något.
    Ny chans med filmen då 😊. Det är så mysigt att se film med sin käraste 🥰

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s