Det är tydligen söndag

Hej!
Hur mår ni?
Här är det fint, idag är det tydligen söndag jag som trodde att det var vanlig vardag idag.😂Gick och lämnade en bok på bibblan men insåg att det var mörkt tyckte det var lite konstigt då de har öppet som vanligt igen. Lämnade boken vid bok inkastet och gick till ica för behövde handla lite saker. På vägen hem insåg jag att det var söndag. Därför var det ju inte öppet på bibblan idag.😂 Men fick mig iaf en liten promenad och skönt var det.
Nu har jag precis druckit kaffe, gott med lite varmt då det var kyligt ute. Igår gjorde vi inte så mycket vi åt mat som blev ugnsbakad falukorv och mos. Vi hjälptes åt med maten och gott var det. Sen så var vi ju väldigt mätta efteråt. Och innan jag la mig så började jag på en ny bok

Bild lånad från adlibris Detta är nya boken. Börjat på min andra serie som jag fick som bokrecensionex av Bokförlaget Polaris

Så nu när det är söndag så är nog tanken att jag nu ska sätta mig och läsa lite innan jag ska börja med maten idag blir det köttbullar och stuvade makaroner. Igår lagade B mat. Vi brukar oftast turas om eller hjälpas åt med att fixa maten som igår. Men innan det blir kvällsmat så ska jag läsa lite. Det är tydligen söndag så får gå till bibblan i veckan istället om jag så vill. När han är hemma så hjälps vi åt som sagt men han jobbar som brunnsborrare så han ligger ute på jobb. Just nu är han här och jag är så glad, mår så bra av att ha honom hemma. Han kom hem tidigt i torsdags morse och överraskade mig. Så jag njuter av att ha honom hemma nu. Nu ska jag läsa lite. Hoppas ni har en bra söndag.
Har även svarat på en del kommentarer från inlägget ” En full tisdags eftermiddag”

Kram/Amanda

36 reaktioner på ”Det är tydligen söndag

 1. Det kan uppstå lite roliga situationer när man blir sådär veckovill. Jag fick nästan panik en gång för jag trodde att jag hade försovit mig och skulle rusa till jobbet. Men kom på att det inte var måndag innan jag hann iväg😂
  Så trevligt att pojkvännen har varit hos dig några dagar😊

  Gillad av 2 personer

 2. Ja ibland kan man bli lite dag vilsen 😄. Skönt att komma ut lite. Sen komma in & dricka något varmt 😊
  Det är bra att ni turas om & även gör mat tillsammans.
  Ååå….Så mysigt att han kom hem & överraska dig i torsdags morse 🥰.

  Ta hand om dig❣️

  Gillad av 2 personer

 3. Ja man blir verkligen veckovild när det är tider som dessa, jag är tacksam för att jag jobbar ävennom det är hemifrån vilket gör att jag ändå har nån form av koll på dagarna. Så härligt att han är hemma

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s